Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Multe deficienţe în jocul echipei Chindia Târgoviște

FOTBAL: Multe deficienţe în jocul echipei Chindia Târgoviște 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

Nu mi-am închipuit că Chindia Târgoviște poate pierde meciul de pe teren propriu, cu SCM Argeș Pitești, scor 0-1 (David 63). Târgoviștenii au jucat sub orice critică. Au avut două ocazii de a deschide scorul, la începutul meciului, prin Popa (min 4 și 10-bară), apoi s-au întrecut în mediocritate. Nu au putut duce jocul în atac spre buturile lui Vlăsceanu. Echipa n-a avut suflu și prospețime. Au lipsit centrările, combinațiile, devierile, un-doi-urile. Jocul nu s-a verticalizat.

Sunt probleme cu pregătirea. Atacantul Popa a fost singur și izolat printre dușmani. După cele două ratări de la începutul meciului, a fost „citit” de Marincău și Stancu. Cristi Cherchez s-a izolat pe benzile laterale și nu a avut niciun fel de realizări. E prea îndrăgostit de balon.

La mijlocul terenului s-a pasat fără eficiență și fără progresie constantă spre poarta argeșană. Parghel, Anton și Voinea nu au putut împinge jocul spre avamposturi. Au părut sufocați și fără vlagă. Nu au dat nicio pasă filtrantă spre atacanții Popa sau Cherchez. Dobre a avut momente bune, a conlucrat mulțumitor cu Pătru. Dar efortul lui s-a terminat pe flancul drept.

Cernea, titularizat ca fundaș stânga, n-a urcat mai deloc pe banda sa. N-a învăluit, nu a avut șarje ofensive terminate cu centrări sau șuturi la poartă.

Ambii fundași centrali C.Dinu și Vătavu au greșit la golul marcat de David (63-din pasa lui Alexe). Mai mult, ultimul s-a luat în gură cu spectatorii și apoi nu i-a fost bine deloc. Păcat de ieșirea lui. A fost una necontrolată, prompt și aspru taxată de suporteri.

Portarul Cristică n-a fost solicitat. La golul primit de la David nu prea a avut ce face. Veniți de pe banca de rezerve, Grigore, Penescu și Săndulescu nu au adus nimic pozitiv în jocul echipei.

Urmează pentru Chindia un meci foarte greu, în deplasare, cu Concordia II Chiajna (locul 2, cu 11p). La echipa din Chiajna activează de curând, în staff-ul tehnico-administrativ și fostul președinte al Chindiei, Mugur Porumbacu.

Echipa din vechea Cetate de Scaun are multe de pus la punct în toate compartimentele. Trebuie mai multă tragere de inimă din parte jucătorilor care au mari datorii față de suporteri și față de propriul lor orgoliu.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*