Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Multe fețe noi la Chindia Târgoviște

FOTBAL: Multe fețe noi la Chindia Târgoviște 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

În acest intersezon, oficialii de la Chindia nu au stat cu mâinile în sân. Au aruncat vârtos năvodul transferurilor și au prins în el câțiva jucători autohtoni valoroși: Voinea (Juventus București), B.Dinu (Conpet Ploielti), Popa, Cernea și Daia (FCM Târgoviște). De asemenea, a fost transferat și Cristică (Vișina Nouă). Se mai pregătește cu echipa din Curtea Domnească, fostul căpitan de la FC Botoșani, Ciprian Dinu (32 de ani). Transferul atacantului de 22 de ani, Cosmin Negoescu, a picat, acesta preferând să rămână la CS Caransebeș, cu care a reușit să promoveze în liga a 2-a.

În ultimul timp, la trupa antrenată de Nicu Croitru au mai apărut Claudiu Chiș (21 de ani, portar, Juventus București), Emil Lădaru (26 de ani, mijlocaș, Farul Constanța), Dragoș Gheorghe (20 de ani, mijlocaș, Conpet Ploiești). Aceștia au fost utilizați în ultimul meci amical, disputat la Pitești, cu SCM Argeș, și câștigat cu 2-1. S-a renunțat la Emil Lădaru.

Din lotul Chindiei mai fac parte juniorii Ghinea, Neacșu, Stoica, Nisipeanu (născuți 1996) și fostul junior, Parghel (născut 1995). Până acum (în această vară), Chindia a susținut următoarele meciuri amicale: 3-1 (deplasare) și 2-1 (acasă), cu Flacăra Moreni, 3-1 (la Doicești), cu FC Aninoasa, 1-2 (acasă), cu Metaloglobus București și 2-1 (deplasare), cu CSM Argeș Pitești.

De asemenea, s-a calificat în faza următoare a Cupei României, după 1-0, în deplasare, cu Urban Titu. Mâine, 13 august 2014, tot în Cupa României, Chindia va juca la Bascov, cu AS Valea Ursului (liga a 4-a, Argeș).

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*