Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Nicu Croitoru, la prima promovare în Liga a 2-a

FOTBAL: Nicu Croitoru, la prima promovare în Liga a 2-a 

nicu croitoru

2015 a devenit cel mai important an din cariera de antrenor al lui Nicu Croitoru. Tehnicianul târgoviştean a bifat în această primăvară cea mai înaltă performanţă ca principal al unei echipe de fotbal. La primul mandat pe „Eugen Popescu”, acesta a reuşit să promoveze Chindia Târgovişte în Liga a 2-a, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Urcarea roş-albaştrilor în eşalonul secund s-a produs după victoria cu Muscelul Câmpulung şi după o serie de nouă victorii consecutive înregistrate în a doua parte a sezonului. Bucuria promovării a fost una imensă pentru tehnician, atâta timp cât aceasta este prima din cariera sa la Liga a 2-a.

„Sunt foarte fericit de performanţa obţinută. Alături de băieţi am muncit foarte mult pentru această promovare meritată. Descătuşarea noastră s-a produs în retur, când am obţinut în mai mare parte numai victorii pe linie. Dacă nu am fi pierdut meciul cu Afumaţi, acum am fi putut ajunge la 16 meciuri consecutive fără înfrângere. Important este faptul că Târgoviştea va avea din nou echipă în Liga a 2-a, iar acest lucru s-a realizat numai cu localnici”, ne-a declarat principalul antrenor de lângă Turnul Chindiei.

Până la urcarea Chindiei în eşalonul secund, Croitoru mai realizase o promovare cu Urban Titu la nivelul Ligii a 3-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*