Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Nimic surprinzător în ultima rundă din C6

FOTBAL: Nimic surprinzător în ultima rundă din C6 

Foto: sportarges.ro

Ultima etapă a stagiunii 2013-2014 nu a adus nimic surprinzător în modesta C6. „Norocoșii” de la Fortuna Poiana Câmpina și-au „pălmuit” adeversarii de la Atletic Bradu, de șapte ori. Meciul s-a terminat cu scorul de 7-2 (Chipriliu 2 și 57, Năstase 12 și 27, Barbu 59, Anițoiu 67, Munteanu 82-11m/Păvăluță 31 și 87). Atleticii de la Bradu nu au stârnit niciun fel de frică. Păreau scoși în zori la înviorare.

Antrenorul Fortunei, Florin Stăncioiu, a găsit formula câștigătoare și a promovat echipa în „B”, lucru care nu la putut face Edi Iordănescu în sezonul trecut. Echipa din Câmpina a avut în primele cinci locuri ale clasamentului golgheterilor trei jucători: Antohi și Munteanu (cu câte 16 goluri) și Chipirliu (12 goluri).

Ambiția și orgoliul i-au lovit pe jucătorii de la SCM Argeș Pitești, care a învins cu 1-0 (Enache 59), în deplasare, pe FC Zagon, care în ultima parte a sezonului a fost în cădere liberă. E posibil ca acest meci să fie ultimul al echipei din Trivale. S-ar putea să se dezintegreze. Guralivul antrenor, Valentin Sinescu, ar putea realiza performanța unică de a fi antrenat într-un sezon, două echipe, FCM Câmpina și SCM Argeș Pitești, care să se desfințeze.

În play-out (locurile 7-12), echipele dâmbovițene FCM Târgoviște și Urban Titu au obținut victorii de palmares. „Tunarii” lui Ghiorghi Zotic au dobândit, la Șotânga, pe FC Păpăuți cu 1-0. Omul decisiv în această partidă a fost Mihăilă, care a bătut plasa porții formației din Covasna.

Urban Titu a venit zâmbitoare din voiajul de la Strejnic, unde a învins cu 2-1 (Neguț 3, Corbu 7/C. Munteanu 5), pe Conpet Ploiești. Echipa prahoveană a dezvăluit un repertoriu sărac. A fost stoarsă de forțe și lipsită de nerv.

Dacă duelul din C6, Fortuna-Chindia, a fost câștigat de prahoveni, un alt duel prahoveano-dâmbovițean, este interesant și de urmărit. Este vorba despre meciul de baraj, Astra II Ciolpani-FC Aninoasa, pentru promovarea în liga a 3-a.

Alexandru Istrate

REZULTATE Liga a 3-a; Seria a 6-a; Ultima etapă

Play-off (locurile 1-6)
FC Zagon-SCM Argeș Pitești 0-1: Enache (59)
Fortuna Poiana Câmpina-Atletic Bradu 7-2: Chipirliu (2 și 57), Năstase (12 și 27), Barbu (59), Anițoiu (67), Munteanu (82-11m)/Păvăluță (31 și 87)
Chindia Târgoviște-SCM Câmpina 3-0

Play-out (locurile 7-12)
FCM Târgoviște-FC Păpăuți 1-0: Mihăilă (70)
Conpet Ploiești-Urban Titu 1-2: C.Munteanu (5)/Neguț (3), Corbu (7)
Avântul Reghin a stat.

Golgheteri: Andrei Antohi și Vali Munteanu (cu câte 16 goluri, ambii de la Fortuna Poiana Câmpina), Pavel Dulcea (14 goluri, SCM Argeș Pitești), Daniel Popa (13 goluri, FCM Târgoviște), Remus Chipirliu (12 goluri, Fortuna Poiana Câmpina)

Au promovat în liga a 2-a: FCM Dorohoi (C1), FC Voluntari (C2), CS Balotești (C3), FC Caransebeș (C4), Șoimii Pâncota (C5), Fortuna Poiana Câmpina (C6)

 

Adaugă un Comentariu

*