Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Nişte vedete plictisite! Chindia Târgovişte-SCM Argeş Piteşti 0-1

FOTBAL: Nişte vedete plictisite! Chindia Târgovişte-SCM Argeş Piteşti 0-1 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

Târgoviștenii au crezut că au câștigat meciul înainte de a începe. Nu s-au concentrat, nu au avut determinare și ambiție. Au fost ca niște vedete plictisite. Au lipsit practic din joc. Elevii lui Nicu Croitoru au jucat ce au jucat doar în primele minute. Apoi s-au tăiat ca maioneza. Nu au mai avut prospețime. Au uitat lecția la jumătatea drumului. Popa și Cherchez nu au avut la ei gloanțe pentru poarta lui Vlăsceanu. Apoi, Dobre și Cernea nu au fost activi pe flancuri, iar Anton și Voinea nu au mai construit cu migală. Nimeni nu a găsit rețeta succesului.

Popa (4) putea marca, dar a ratat cu poarta goală. Același Popa (10) a șutat în bară. Pe contră, argeșenii au fost periculoși prin Iamandi (14), dar a șutat alături de poartă.

Roș-albaștrii au atacat, dar în ultimii 30-35 de metri viteza de joc a fost foarte scăzută și jucătorii s-au mișcat greu și puțin în față. Nu au cerut mingea în profunzime. Astfel, jocul nu s-a verticalizat.

Au mai fost ratările lui Dobre (23), din cornerul executat de Anton și șutul expediat de Anton (44). La ambele faze portarul Vlăsceanu s-a remarcat.

După pauză roș-albaștrii nu au mai atacat cu tupeu, nu au mai avut mari ocazii.S-au înmuiat ca o caramea după golul primit de la David (63) din centrarea lui Alexe la care a ezitat Vătavu.

După golul primit, târgoviștenii au încercat tardiv și fără vlagă să revină în joc. Nu au putut să remonteze un handicap minor. Au dezvăluit un repertoriu sărac. Spectatorii i-au apostrofat, în special pe Vătavu. Nici jucătorii veniti de pe banca de rezerve, Grigore, Penescu, Săndulescu nu au înviorat jocul. Construcția a fost îngreunată și de apărarea aglomerată a echipei din Trivale. Argeșenii au ucis spectacolul în favoarea rezultatului. Au obținut prima victorie în acest sezon.

Târgoviștenii sunt acum la -1 în clasamentul adevărului și îi așteaptă o deplasare grea cu Concordia II Chiajna.

A marcat David (63). Meciul a avut loc pe stadionul Eugen Popescu, spectatori 300.

Chindia: Cristică-Pătru (cpt), C.Dinu, Vătavu, Cernea, Dobre (73-Săndulescu), Parghel (72-Penescu), Voinea (67-Grigore), Cherchez-Popa.Rezerve neutilizate: Chiș-Ispas, B.Dinu, Roman
Antrenor Nicu Croitoru

SCM Argeș Pitești: Vlăsceanu-Dina, Marincău, Stancu, Dumitrache-Neagu (62-Popescu), Iamandi (90+2-Dulcea), Alexe, David (90-Marcu)-Boboc, Albu (70-Dalu).Rezerve neutilizate: Budeanu-Ghiță, Dobre
Antrenor Adrian Dulcea

ALEXANDRU ISTRATE

Adaugă un Comentariu

*