Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: ”Norocoșii” au mai trecut de un hop

FOTBAL: ”Norocoșii” au mai trecut de un hop 

Foto: sportdambovitean.ro

Runda cu numarul nouă, din zona play-off (locurile 1-6), nu a adus nimic nou la vârful ierarhiei. Sub umbra bătrânului Turn, Chindia a învins, cu ceva emoții, pe modesta SCM Argeș Pitești, cu 3-2 (Pătru 11m, Honciu, Văduva-Dulcea, Miulescu).”Lăncierii” au primit două goluri când aveau un om în plus. Roș-albaștrii sperau că FC Zagon poate încurca, acasă, pe marea rivală, Fortuna Poiana. Numai că ”Norocoșii” și-au luat toate măsurile. Nu au dat rateu. Au câștigat, la limită, cu 1-0, prin reușita lui Andrei Antohi, chiar în primul minut al timpului de joc. Nu le-a trebuit mai mult. A fost o victorie chinuită, dar de trei puncte. Această izbândă este considerată de aur și o menține pe echipa antrenată de Florin Stăncioiu cu șanse mari pentru promovarea în al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Fortuna mai are de jucat cu SCM Argeș Pitești (deplasare) și Atletic Bradu (acasă). E greu de crezut că prahovenii, care au formă și motivare bună, se pot încurca în aceste confruntări. Fortuna Poiana Câmpina și Chindia Târgoviște sunt, după disputarea a 8 runde din play-off, la egalitate, cu câte 40 de puncte, dar prahovenii au avantajul meciurilor directe.

Chindia mai are programat un meci, în deplasare, cu Atletic Bradu și câștigă la masa verde, cu 3-0, cu CSM Câmpina. Speranțele băieților lui Silviu Dumitrescu se leagă de faptul că Argeș Pitești poate face măcar un egal cu Fortuna. E greu să se realizeze acest lucru. Dar mai sunt două etape. Să nu ne grăbim cu sentințele, atâta timp cât zarurile se învârt.

Se spune că speranța moare ultima, dar, în cazul Chindiei, aceasta este micuță, cât un vârf de ac…

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*