Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: O nouă gură de oxigen pentru FCM Târgovişte

FOTBAL: O nouă gură de oxigen pentru FCM Târgovişte 

fcm targoviste

FCM Târgovişte a obţinut, sâmbătă după-amiază, o victorie importantă în meciul cu Muscelul Câmpulung (1-0), ce contat pentru runda a 23-a a campionatului. Roş-albaştrii au trecut examenul cu muscelenii, după ce Coman a marcat singurul gol al întâlnirii, în debutul actului secund. Chiar dacă Municipalul a acaparat toate punctele cu argeşenii, chinurile retrogradării nu au trecut pentru dâmboviţeni.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, FCM ocupă penultimul loc în seria C3, cu doar 24 de puncte acumulate. Până la finalul întrecerii, Municipalul se va lupta din greu, cu echipe precum FC Podari, Muscelul Câmpulung, Vişina Nouă şi Atletic Bradu, pentru a evita căderea în eşalonul judeţean.

În disputa cu Muscelul, Puiu Becheanu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Zegheru – Daia, Coman, Oprea (89 Leţu), Calofir – I. Constantin, Maria, Mândru (63 Dragnea), Enescu – Mihăilă, Săndulescu. De asemenea, în ultimele cinci minute ale înfruntării, FCM a evoluat în inferioritate numerică, după ce Maria a văzut cartonaşul roşu.

Runda viitoare, Municipalul se va deplasa la Piteşti, pentru a înfrunta pe SCM, într-un meci în care sunt vizate din nou toate cele trei puncte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*