Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 30, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Oraşul Găeşti va avea din nou echipă în Liga a 4-a

FOTBAL: Oraşul Găeşti va avea din nou echipă în Liga a 4-a 

fotbal gaesti

Fotbalul revine în forţă la Găeşti! Oraşul din sud-vestul judeţului va avea din nou echipă la nivel judeţean şi va activa în noul sezon al Ligii a 4-a. Acest lucru a fost posibil după ce divizionara D Săgeata Cătunu a decis să se mute, din această vară, cu toate „bagajele” la Găeşti. Noua echipa va purta numele de AS Găeşti 2015 şi va fi finanţată, pe de o parte de Primăria Găeşti, iar pe de alta de Florin Marcu, patronul Săgeţii Cătunu.

Din informaţiile oferite de primarul din oraşul frigiderelor, noua echipă a Găeştiului va fi antrenată de Adrian Necşoiu şi Nicolae Ifrim, iar lotul va cuprinde jucători din localitate şi componenţi de la Cătunu.

„Într-adevăr, Găeştiul va avea din nou echipă la Liga a 4-a. Suntem în discuţii cu Săgeata Cătunu de a finaliza un proiect fotbalistic destul de puternic. Noua echipă este una dintre promisiunile mele în noul mandat de primar. Lotul de jucători va fi alcătuit din localnici şi componenţi de la Săgeata Cătunu. Banca tehnică a echipei va fi ocupată în proporţie de 99% de Adi Necşoiu şi Nicu Ifrim”, ne-a declarat Grigore Gheorghe.

Ultimul sezon când Găeştiul a evoluat în eşalonul de elită al fotbalului dâmboviţean a fost în sezonul 2012-2013.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*