Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: PAS Pucioasa exclude să joace la Nucet meciul cu Gura Şuţii din semifinalele Cupei

FOTBAL: PAS Pucioasa exclude să joace la Nucet meciul cu Gura Şuţii din semifinalele Cupei 

pas pucioasa

Meciul dintre PAS Pucioasa şi Recolta Gura Şuţii din semifinalele Cupei României – faza judeţeană ar putea să nu se mai desfăşoare pe stadionul din Nucet. Conducătorii grupării din Pucioasa contestă vehement locul de disputare al jocului, atâta timp cât distanţa dintre Gura Şuţii şi Nucet este una extrem de apropiată.

Oficialii PAS-ului au mers în această săptămână de mai multe ori la AJF Dâmboviţa şi au transmis că nu se vor prezenta la meci dacă locaţia de disputare nu va fi schimbată. Mai mult de atât, aceştia au propus alte patru variante care pot găzdui în cele mai bune condiţii înfruntarea dintre cele două formaţii: Moreni, Doiceşti, Şotânga sau Aninoasa.

„Noi nu vrem să jucăm la Nucet, o localitate care se află la o distanţă de doar 6 kilometri de Gura Şuţii şi la aproape 40 de kilometri de Pucioasa. Am propus alte patru variante de stadion care pot mulţumi ambele formaţii. Ei dacă joacă la Nucet, joacă precum acasă. De asemenea, am înţeles că vor să evoluăm acolo pentru a ne măcelări. Am vorbit şi cu domnul preşedinte al AJF Dâmboviţa, Emil Tudor, şi i-am explicat situaţia. Dacă nu se va schimba locaţia, nu ne vom prezenta la meci. Şi acum mă gândesc de ce totuşi nu au ales să jucăm la Gura Şuţii, în loc de Nucet? Pentru ei, aşa ar fi fost cel mai bine!”, ne-a declarat Ciprian Stăncescu, antrenorul lui PAS Pucioasa.

A doua semifinală a Cupei, cea dintre Flacăra Moreni şi Gloria Corneşti va avea loc pe stadionul „Petrolul” din Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*