Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: PAS Pucioasa, foarte aproape de a face primele achiziţii

FOTBAL: PAS Pucioasa, foarte aproape de a face primele achiziţii 

Matei şi Dragnea (în galben) sunt vizaţi de conducătorii PAS Pucioasa

PAS Pucioasa se pregăteşte să achiziţioneze mai mulţi jucători în această iarnă. Cum divizionara D dâmboviţeană îşi propune clasarea pe podium la finalul campionatului, conducătorii clubului se află în tratative cu mulţi fotbalişti pentru a ajunge sub comanda antrenorului Ciprian Stăncescu.

Primele ţinte pe care oficialii de pe „Patrana” au pus ochii sunt Dragnea (Avicola Tărtăşeşti), M. Matei (Săgeata Găeşti) şi Gămănescu (FC Aninoasa). Dacă transferul ultimului este ca şi parafat, şefii PAS-ului speră să ajungă la anumite acorduri şi cu primii doi.

„În mare parte ne-am înţeles cu toţi trei. Dorim acest trio în lot pentru a deveni o echipă mai puternică. Cu siguranţă o să facem tot posibilul să devină jucătorii noştri”, ne-a declarat preşedintele Adrian Barbu.

Cei trei fotbalişti au fost folosiţi de Stăncescu în meciurile amicale cu Chindia Târgovişte şi FC Aninoasa. După ce lotul va fi completat cu câţiva fotbalişti, Pucioasa va renunţa la componenţii care nu au convins în prima parte a sezonului. Foarte probabil, cei care nu vor mai face parte din echipa pucioseană vor fi direcţionaţi către AS Doiceşti.

Pe de altă parte, Pucioasa intenţionează ca în stagiunea viitoare să atace promovarea în Liga a 3-a

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*