Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: PAS Pucioasa, în semifinalele Cupei, faza judeţeană

FOTBAL: PAS Pucioasa, în semifinalele Cupei, faza judeţeană 

pas - atletic 1

PAS Pucioasa s-a calificat în această după-amiază în semifinalele Cupei României – faza judeţeană. Echipa lui Ciprian Stăncescu şi-a asigurat prezenţa în penultimul act al competiţiei după ce a câştigat duelul cu Atletic Fieni, la poale de Leaota, cu scorul de 5-3. În derbi-ul sferturilor, Fieni şi Pucioasa au oferit un fotbal spectaculos, asortat cu numeroase goluri la cele două porţi. Componenţii celor două formaţii n-au ţinut cont de ploaie şi au oferit pe întreaga durata întâlnirii un joc la înălţime şi plăcut ochiului.

pas - atletic 2

Rivalitatea dintre combatante s-a remarcat atât, pe teren, cât şi în tribune, chiar dacă asistenţa a fost una redusă, datorită vremii bogate în precipitaţii. Debutul jocului a început fulminant, cu deschiderea scorului de către Pucioasa, prin Florescu (2). Imediat, atacul gazdelor s-a încheiat cu şutul lui Calea în transversală. Aproape de jumătatea reprizei, Pucioasa a irosit şi ea o mare ocazie, după ce execuţia lui M. Matei s-a oprit într-una din barele laterale ale porţii apărate de Petrescu.

Atleticul a ieşit cu adevărat la rampă în apropiere de pauză. În minutul 40, Vlad a nimerit şi el transversală, iar la ultima fază a reprizei, Calea a restabilit egalitatea, după ce a scăpat singur cu Bănescu, pe pasa lui M. Ciobanu.

pas - atletic 3

Actul secund a început tot în forţă. La prima acţiune periculoasă de atac, Pucioasa a preluat conducerea pe tabelă, după ce M. Matei a găsit ţinta, printr-un şut la colţul lung (55). Bucuria oaspeţilor a durat doar două minute, pentru C. Radu a adus din nou echilibru pe tabelă, dintr-o lovitură de la 11 metri, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă de Marina. La intrarea în ultima jumătate de oră a întâlnirii, antrenorul-jucător al PAS-ului, C. Stăncescu, a fost şi el aproape de gol, dar „trasorul” acestuia a fost blocat de bara din stânga lui Petrescu.

În minutul 66, Pucioasa a găsit din nou o breşă în defensiva gazdelor şi a preluat din nou conducerea pe tabelă, la capătul reuşitei lui Iosif. Peste alte două minute, Pucioasa s-a distanţat pe tabelă, după ce M. Matei a realizat „dubla” dintr-un penalti, obţinut de Iosif la un contact cu Rizescu, în apropiere de linia de şase metri. Câteva minute mai târziu, fienezii reduc din handicap, după ce şi C. Radu a contabilizat şi el „doppietta”, cu ajutorul transversalei (77).

pas - atletic 4

La ultima fază a jocului, Dragnea a stabilit scorul final, printr-un şut „bombă” din interiorul careului. Chiar dacă gazdele s-au plâns de arbitraj la finalul întâlnirii, Pucioasa a fost echipa mai bună şi cea care a meritat să meargă în careul de aşi al competiţiei.

Atletic Fieni – PAS Pucioasa 3-5 (1-1)

Marcatori: Calea (45), C. Radu (57- pen, 77)/ Florescu (2), M. Matei (55, 68-pen), Iosif (66). Dragnea (90+1).

Fieni: Petrescu – E. Ciobanu, Posta (74 Brânzoiu), Rizescu, C. Radu – Vlad, F. Cernea, G. Mihai, M. Ciobanu – Calea (74 Marmandiu), Codroiu. Antrenor: Florin Cernea.

Pucioasa: Bănescu – Robescu, Marina, Neagu, Gămănescu – Miloiu (46 Dragnea), C. Stăncescu (75 M. Stăncescu), Şeran, M. Matei – Florescu (70 Mădăran), Iosif (84 Anghelescu). Antrenor: Ciprian Stăncescu.

Stadion „Cimentul”. Spectatori: 70.

Au arbitrat: Mihai Motan – Ionuţ Onicescu şi Bogdan Ivaşcu. Observator AJF: Gigi Ionescu.

Cartonaşe galbene: Posta (49), C. Radu (53), Codroiu (64), Rizescu (68), G. Mihai (76)/ M. Matei (7).

Cupa României – sferturi de finală – rezultate complete

Atletic Fieni – PAS Pucioasa 3-5
CS Petreşti – Gloria Corneşti 1-4
Progresul Mătăsaru – Recolta Gura Şuţii 1-3
Unirea Slobozia Moară – Flacăra Moreni 0-4.

Ionuţ Parghel

pas - atletic 5

Adaugă un Comentariu

*