Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: PAS Pucioasa întâmpină numeroase probleme financiare

FOTBAL: PAS Pucioasa întâmpină numeroase probleme financiare 

pas pucioasa

Viitorul lui PAS Pucioasa se află în ceaţă. Divizionara D dâmboviţeană întâmpină mari probleme financiare, iar înscrierea în noul campionat pare tot mai nesigură. Cum fosta conducere a Primăriei Pucioasa şi-a dat în petic cu privire la buna administrare a banilor de la club, echipa a ajuns într-o situaţie extrem de delicată. Acest lucru este recunoscut şi de Constantin Ana, noul primar al oraşului Pucioasa.

„După cele ce am luat la cunoştiinţă, e prea complicat ce este la echipă. Ne aflăm într-o situaţie grea şi încercăm să o scoatem la capăt. Fac toate eforturile să păstrăm echipa şi în noul sezon al Ligii a 4-a. Situaţia nu este delicată numai la nivel de echipă, ci şi în rândul instituţiei noastre. Forma de organizare a clubului mă sperie cel mai tare în acest moment”, ne-a declarat primarul Constantin Ana.

În condiţiile existente, s-au diminuat considerabil şansele ca Vali Dan să devină noul preşedinte al grupării de pe „Patrana”. Mai mult de atât, actualul preşedinte, Adrian Barbu, va avea parte de numeroase „şedinţe” la Primărie până când lucrurile vor intra pe făgaşul normal cu privire la echipă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*