Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Patru echipe din Dâmboviţa vizează să câştige noul campionat judeţean

FOTBAL: Patru echipe din Dâmboviţa vizează să câştige noul campionat judeţean 

Flacăra Moreni

Noua ediţie a Ligii a 4-a dâmboviţene, care va debuta pe 15 august, se anunţă a fi una extrem de interesantă. Nu mai puţin de patru echipe şi-au propus ca obiectiv cucerirea titlului de campioană judeţeană şi promovarea în Liga a 3-a. Cele patru formaţii care vor să preia „modelul” FC Aninoasa din sezonul recent încheiat sunt Flacăra Moreni, Avicola Tărtăşeşti, Voinţa Crevedia şi AS Găeşti.

La prima vedere, „lupii” morenari păstrează şanse mari de reuşită, după ce şi în ultimul campionat s-au duelat până în etapă finală cu Aninoasa pentru ocuparea primului loc în clasament. Dacă nici în următorul sezon Flacăra nu va reuşi să facă pasul în ultimul eşalon naţional, atunci proiectul în care este angrenat Gabriel Paraschiv va reprezenta doar o „bombă” fâsâită.

Tărtăşeşti şi Crevedia reprezintă două grupări care lasă de înţeles că vor avea multe de spus în noua ediţie a întrecerii, după ce beneficiază de loturi extrem de puternice. În ultima ediţie a campionatului, Avicola a terminat pe locul al treilea, iar Crevedia a pus accentul mai mult pe echipa de juniori, care a reuşit să ajungă la etapa de „zonă” a Campionatului Naţional de juniori A1.

AS Găeşti se prezintă ca fiind echipa surpriză, care ţinteşte trofeul Ligii a 4-a şi, implicit, câştigarea barajului de promovare pentru Liga a 3-a. După fuziunea dintre Găeşti şi Săgeata Cătunu, antrenorul noii formaţii din oraşul frigiderelor, Nicu Ifrim, are încredere că aceasta poate îndeplini obiectivul propus.

În momentul de faţă, cert este faptul, că toate cele patru echipe dispun de baze sportive care sunt peste nivelul eşalonului judeţean.

Ionuţ Parghel

Avicola Crevedia

Avicola Crevedia

Voinţa Crevedia

Voinţa Crevedia

Adaugă un Comentariu

*