Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Pencea şi Mardare, cei mai cunoscuţi jucători ajunşi în probe la Chindia

FOTBAL: Pencea şi Mardare, cei mai cunoscuţi jucători ajunşi în probe la Chindia 

chindia antrenamente

Chindia Târgovişte testează în această perioadă mai mulţi jucători care au ajuns în probe pe „Eugen Popescu”. Antrenorul Nicu Croitoru este încrezător că unul-doi jucători care ajung sub comanda sa în această vară pot prinde lotul grupării roş-albastre pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Printre cei mai importanţi jucători care s-au prezentat lângă Turnul Chindiei la primele antrenamente ale echipei au fost Alin Pencea (24 ani) şi Răzvan Mardare (21 ani). Primul este mijlocaş şi a jucat ultima dată la Concordia 2 Chiajna, iar al doilea a evoluat la CSM Lugoj şi este fundaş central.

Cum nu a convins la primele două şedinţe de pregătire, Silviu Stan, fost junior al clubului, a spus adio echipei târgoviştene. Tot în această săptămână, Chindia s-a despărţit şi de apărătorul Bogdan Matei, după ce acelaşi lucru l-a făcut înainte de reunire cu B. Vasile, Neniţă (ambii mijlocaşi) şi Gârlea (portar).

Până la startul pregătirii centralizate, care va avea loc în doua etape, una la Târgovişte şi alta la Mogoşoaia (28 iunie – 9 iulie), Croitoru îi va testa pe Moruz, Lupu, Bicher, Ghenu, Rosciugă şi Neacşu, jucători împrumutaţi în ultimul sezon la Urban Titu şi FC Aninoasa. Reunirea Chindiei a avut loc în prima zi din această săptămână, iar la începutul lunii iulie, Chindia va începe seria meciurilor amicale, unde primul va fi în compania lui Juventus Bucureşti.

Obiectivul roş-albaştrilor în noua stagiune a Ligii a 2-a va fi o clasare în primele şase locuri. Chindia va debuta în noul campionat pe 30 iulie şi are la dispoziţie şase săptămâni de pregătiri.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*