Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Petruţa Iugulescu, prezentă la Algarve Cup

FOTBAL: Petruţa Iugulescu, prezentă la Algarve Cup 

petruta iugulescu, la algarve cup

Petruţa Iugulescu continuă să rămână una dintre cele mai selecţionate arbitre FIFA din România la marile turnee de fotbal feminin. Cea mai titrată asistentă a judeţului Dâmboviţa se regăseşte din nou în lotul „fluieraşelor” de la Algarve Cup, o supercompetiţie ce se desfăşoară în sudul Portugaliei, unde iau parte 12 dintre cele mai puternice echipe din lume.

Pentru tuşiera târgovişteană, oficializarea la meciurile din cadrul întrecerii portugheze reprezintă un antrenament util înaintea participării la Campionatul Mondial de fotbal femimin, găzduit de Canada, în perioada 6 iunie – 5 iulie.

Primul meci la care a fost delegată asistenta dâmboviţeană a fost cel dintre SUA şi Elveţia (3-0), o dispută ce a contat pentru grupa B a turneului lusitan. Alături pe Petruţa, centralul Cristina Dorcioman (din Câmpulung Muscel) reprezintă a doua arbitră din România selectată pentru cea de-a 22-a ediţie a întrecerii de la Algarve Cup. Brigada din care fac parte cele două românce la competiţia portugheză o mai cuprinde şi pe croata Sanja Rodak.

Până la revenirea în ţară a Petruţei Iugulescu (joi seară), acesta va mai arbitra, miercuri, un meci din cadrul puternicului turneu. La Algarve Cup au fost invitate nu mai puţin de 39 de „fluieraşe” (13 arbitre centrale şi 26 de tuşiere), ce reprezintă 24 de ţări.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*