Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: “Ploaie” de goluri în etapa 23-a a Ligii a 4-a

FOTBAL: “Ploaie” de goluri în etapa 23-a a Ligii a 4-a 

foto joc

Etapa a 23-a a Ligii a 4-a dâmbovițene a adus o pleiadă de golurile pe stadioanele din județ. Scorurile de maidan s-au remarcat în majoritatea disputelor care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Cea mai categorică victorie a fost înregistrată de FC Brezoaele, în disputa cu Spic de Grâu Ghimpați. La capătul celor 90 de minute, gazdele s-au impus cu 9-1.

Un succes la scor a fost înregistrat și de Voința Pierșinari, echipă ce a trecut de CS Petrești cu 8-3. Victorii solide au mai bifat Atletic Fieni, Recolta Gura Șuții și Petrolul Târgoviște. După această rundă, Recolta Gura Șuții a urcat, din nou, în fotoliul de lider, după ce Gloria Cornești a stat și are două meciuri mai puțin disputate.

Mâine, de ora 15:30, în Liga a 4-a este programată o nouă etapă “intermediară”, în care vor avea loc următoarele meciuri: Tărtășești – Zăvoiu, Gura Șuții – Brezoaele, Ghimpați – Fieni, IL Caragiale – Mătăsaru, Moroeni – Pierșinari, Cornești – Pucioasa, Dragomirești – Petrești, iar Ungureni și Petrolul Târgoviște vor sta.

Liga a 4-a – Etapa a 23-a – Rezultate
Fieni – IL Caragiale 5-2
Brezoaele – Ghimpați 9-1
Gura Șuții – Dragomirești 6-2
Mătăsaru – Petrolul Tgv 2-4
Zăvoiu – Ungureni 0-2
Pucioasa – Moroeni 2-2
Pierșinari –Petrești 8-3
Cornești și Tărtășești au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*