Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ploaie de goluri la meciurile din Liga a 4-a

FOTBAL: Ploaie de goluri la meciurile din Liga a 4-a 

fotbal

Runda cu numărul 20 a Ligii a 4-a dâmboviţene s-a caracterizat ca fiind una extrem de spectaculoasă. Iubitorii fotbalului mic din judeţ au savurat din plin această etapă după ce a plouat cu goluri pe stadioanele care au găzduit cele nouă meciuri. Astfel, arenele din judeţ au devenit adevărate scene de teatru după ce s-au marcat numai puţin de 54 de goluri!

Cele mai multe reuşite au fost semnate pe terenurile de lângă Podul „Mihai Bravu” (Târgovişte) şi Aninoasa, acolo unde Petrolul Târgovişte a învins Unirea Cobia, cu scorul de 11-1, iar FC Aninoasa a dispus de PAS Pucioasa, cu 10-0. Alte stadioane care au avut parte de o pleiadă de goluri au mai fost cele de la Dragomireşti (8) Crevedia (6), Moroieni (5) şi Petreşti (5).

În ceea ce priveşte arenele de la Produleşti şi Pierşinari, pe acestea s-au semnat doar câte trei reuşite. Singurul joc care a avut parte de cele mai puţine goluri a fost cel dintre Avicola Tărtăşeşti şi Atletic Fieni, care s-a încheiat printr-o remiză, cu scorul de 1-1.

În condiţiile existente media reuşitelor pe cele nouă arene a fost de 6 goluri pe meci. De asemenea, trebuie remarcat că în urma partidelor disputate ieri, I. Maican de la FC Aninoasa a reuşit să marcheze cinci goluri, iar L. Neagu, Tănase, Grecu (toţi Petrolul Târgovişte) şi Moţoi (Aninoasa) şi-au trecut în cont câte un hat-trick. Prin „cvintetul” realizat împotriva Unirii Cobia, I. Maican a devenit principalul golgeter al campionatului judeţean cu 25 de goluri înscrise în actualul sezon.

Rezultatele înregistrate în etapa a 20-a

Voinţa Pierşinari – Săgeata Cătunu 2-1
Bradul Moroieni – Libertatea Urziceanca 4-1
Voinţa Crevedia – Progresul Mătăsaru 3-3
Petrolul Târgovişte – Unirea Cobia 11-1
Luceafărul Dragomireşti – Comerţul Brezoaele 4-4
Avicola Tărtăşeşti – Atletic Fieni 1-1
CS Petreşti – Flacăra Moreni 1-4
Avântul Produleşti – Recolta Gura Şuţiii 1-2
FC Aninoasa – PAS Pucioasa 10-0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*