Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Prima victorie în amicale pentru Urban Titu

FOTBAL: Prima victorie în amicale pentru Urban Titu 

urban titu 1

Urban Titu a încheiat printr-o victorie al doilea test de verificare al iernii. Jucătorii antrenaţi de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin s-au mobilizat mult mai bine decât au făcut-o cu GŞA Nucet, reuşind să depăşească Ştiinţa Odobeşti, cu scorul de 5-2.

În disputa cu ocupanta locului 10 din Liga a 4-a dâmboviţeană, Titu a deschis scorul prin Vlad (10), după care, într-un interval scurt de timp l-a majorat la 3-0, în urma reuşitelor semnate de Ionică (12) şi Breazu (18). Ridicarea scorului la unul de neprezentare i-a dus pe componenţii Urbanului să mai scadă din turaţie, iar gazdele să reducă din handicap, în urma golurilor marcate de Tudorache (33) şi Popa (55).

urban titu 2

Apropierea adversarului pe tabelă a împins echipa din Titu să încline din nou terenul şi să atace în valuri poarta Ştiinţei. Astfel, după ce Odobeştiul a înscris al doilea gol, Ionică a modificat încă o dată tabela (58), realizând „dubla”, iar Sima a stabilit scorul final cu cinci minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

Disputa cu Ştiinţa a reprezentat pentru Titu un test util cu trei săptămâni înainte de reluarea campionatului. Următorul amical pentru Urban va fi pe 17 februarie, tot în deplasare, pe terenul de Buftea (ora 13.00), în compania Voinţei Crevedia.

Ştiinţa Odobeşti – Urban Titu 2-5 (1-3)

Marcatori: Tudorache (33), Popa (55)/ Vlad (10), Ionică (12, 58), Breazu (18), Sima (85).

Urban: Drăguşin – Sima, Matei, Vlad, Ghioacă – Moruz, Calofir, Dicu, Ionică – Ştefan, Breazu. Au mai jucat: M. Mihai – Moraru, Voicu, Costache, Dincă, Stancu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*