Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Probleme interne la FC Aninoasa! Jucătorii nu-şi respectă antrenorul

FOTBAL: Probleme interne la FC Aninoasa! Jucătorii nu-şi respectă antrenorul 

remus galmencea

FC Aninoasa continuă să fie liderul Ligii a 4-a dâmboviţene, dar „bucătăria internă” a echipei se afişează ca fiind una plină de probleme. Acest lucru s-a observat cel mai bine la meciul cu Bradul Moroieni, din deplasare, când unul dintre jucători nu a respectat nicio secundă indicaţiile antrenorului Remus Gâlmencea.

În minutul 70 al disputei cu „pădurarii”, tehnicianul târgoviştean a cerut schimbarea atacantului Alexandru Maican, dar acesta s-a opus şi nu a dorit să părăsească suprafaţa de joc, după ce intrase pe teren în finalul primei reprize, în locul lui Moţoi, jucător ce a suferit o accidentare serioasă la mână. Antrenorul Aninoasei a vrut să-l înlocuiască pe A. Maican din cauza faptului că evoluţia acestuia a fost extrem de slabă.

Cum vârful de atac nu a respectat decizia conducerii tehnice, Gâlmencea a cerut, imediat, staff-ului administrativ ca acesta să fie exclus din lot pe motiv disciplinar. În schimb, dacă şefii clubului din Aninoasa nu-l vor pune pe liber pe jucător, Gâlmencea va părăsi liderul Ligii a 4-a.

Meciul dintre Bradul Moroieni şi FC Aninoasa, ce a contat pentru etapa a 28-a a Ligii a 4-a, s-a încheiat cu victoria echipei din vecinătatea Târgoviştei (1-2), în urma „dublei” reuşite de Ionuţ Maican.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*