Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Probleme mari cu arbitrajul în Liga a 4-a dâmboviţeană

FOTBAL: Probleme mari cu arbitrajul în Liga a 4-a dâmboviţeană 

minge

A fost o rundă cu convulsii și excese de adrenalină la meciurile Atletic Fieni – Petrolul Târgoviște (scor 3-2), Unirea Cobia – Bradul Moroieni (0-0) și Libertatea Urziceanca – Voința Perșinari (1-1). Vinovați sunt arbitrii care au condus aceste confruntări și slaba administrare a fotbalului dâmbovițean. AJF Dâmbovița e acum ca un vapor în furtună, care scârțâie din toate încheieturile și ia apă la fiecare val. „Comandantul” Emil Tudor nu are binoclu, fiindu-i luat de „matelații” din jurul său.

În derbiul etapei, liderul Comerțul Brezoaiele a învins lejer, cu 4-1, pe revelația Voința Crevedia și stă confortabil în fotoliul de lider. Flacăra Moreni vine puternic din spate după derapajul de acasă, 0-1, cu CS Petrești. A învins, între sonde, cu 6-1, pe Luceafărul Dragomirești. O altă protagonistă, FC Aninoasa s-a scos după eșecul din runda trecută, 2-4, cu Voința Perșinari, câștigând categoric cu 4-0 disputa de acasă, cu Avântul Produlești.

„Războinicii” din Gura-Șuții au evoluat la adevărata lor valoare și au câștigat, clar, cu 5-1 meciul cu Avicola Tărtășești.După ce au luat la masa verde toate punctele din meciul din runda trecută, cu Libertatea Urziceanca (în teren 0-0), echipa lui Nicu Ifrim, Săgeata Cătunu, a dobândit în deplasare, cu 4-2, pe Progresul Mătăsaru. Progreșiștii au un singur punct în cinci etape (0-0, acasă, cu Voința Crevedia) și este în coda clasamentului.

Marți, 9 septembrie, este etapă intermediară. Cele mai interesante partide sunt: Bradul Moroieni – Comerțul Brezoaiele, Petrolul Târgoviște – Flacăra Moreni, Voința Crevedia – Atletic Fieni.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*