Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 23, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Programul meciurilor din sferturile Cupei României, faza judeţeană!

FOTBAL: Programul meciurilor din sferturile Cupei României, faza judeţeană! 

fotbal dambovita

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a stabilit, în această după-amiază, programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României – faza județeană. În urma tragerii la sorții, cele mai tari jocuri sunt cele dintre FC Aninoasa II – Recolta Gura Șuții și FCM Târgoviște – Gloria Cornești. În alte două sferturi se vor înfrunta Libertatea Urziceanca II – Flacăra Zăvoiu și Dentaș Tărtășești II – Unirea Colibași. Meciurile din această fază vor avea loc pe 24 mai, de la ora 17:30, pe terenul echipelor mai slab cotate.

La fel ca în fazele anterioare, și jocurile din sferturi se vor disputa într-o singură manșă, iar învingătoarele acced în semifinale. În noul tur, cele mai multe echipe vin din Liga a 6-a: 4 (Aninoasa II, Tărtășești II, Urziceanca II, FCM Târgoviște. Din Liga a 5-a, regăsim Unirea Colibași, iar din Liga a 4-a, eșalonul de elită al județului, Cornești, Gura Șuții și Zăvoiu.

Sezonul precent câștigătoare a devenit Flacăra Moreni, după ce a învins-o în finală pe Recolta Gura Șuții, cu scorul de 3-0.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*