Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra Moreni ar putea avea echipă „satelit”

FOTBAL: Flacăra Moreni ar putea avea echipă „satelit” 

flacara moreni

Flacăra Moreni ar putea beneficia de echipă „satelit” în noul sezon. Oficialii grupării de pe Cricov intenţionează să formeze a doua echipă a clubului, care să fie înscrisă în Liga a 6-a. O decizie clară în acest sens se va lua la mijlocul săptămânii viitoare, când are loc o întâlnire între primarul urbei – Constantin Dinu, managerul „lupilor” – Gabriel Paraschiv şi Marian Vasilache. Dacă se va ajunge la consolidarea celei de-a doua echipe morenare, cel din urmă va fi antrenorul acesteia.

„În momentul de faţă nu e nimic sigur în această privinţă, dar într-adevăr se intenţionează să se înfiinţeze echipa secundă a clubului. Până acum am avut câteva discuţii pe această temă cu domnul primar, dar o hotărâre clară se va lua săptămâna următoare. Atunci, putem spune dacă vom ajunge să avem sau nu şi a doua echipă. Pentru clubul nostru ar fi un lucru benefic formarea unei astfel de echipe, care va cuprinde numai copii din zonă. Mai mult, cei care nu vor prinde echipa mare, vor fi aduşi să joace la a doua”, ne-a declarat Marian Vasilache.

Dacă echipa va lua fiinţă, aceasta va susţine meciurile pe stadionul „Pompieri”.

„Lupii” morenari se reunesc pe 9 iulie

Pe elevii lui Gabriel Paraschiv îi mai despart doar câteva zile de startul pregătirilor pentru noua stagiune a Ligii a 4-a. „Pară” a stabilit ca reunirea lotului să aibă loc pe 9 iulie, la stadionul „Flacăra”, de la ora 11:00. În noul campionat, principalul obiectiv al echipei va fi promovarea în Liga a 3-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*