Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Promovarea Chindiei, sub semnul întrebării?

FOTBAL: Promovarea Chindiei, sub semnul întrebării? 

chindia - afumati

Eşecul suferit cu CS Afumaţi nu va fi uitat prea curând de Chindia Târgovişte. Înfrângerea înregistrată cu ilfovenii a lăsat urme adânci în rândul divizionarei C dâmboviţene, după ce s-au pierdut puncte importante în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a. Avertismentul primit în disputa din runda a doua a returului a indicat Chindiei că mai are multe de pus la punct până va deveni o echipă care îşi doreşte cu adevărat urcarea în eşalonul secund.

Înfruntarea cu principala contracandidată a arătat din plin că mecanismul gândit de Nicu Croitoru nu funcţionează la capacitate maximă împotriva adversarilor redutabili, iar cele trei înfrângeri din turul campionatului nu au fost unele întâmplătoare.

Jocul cu CS Afumaţi a evidenţiat încă o dată, în mare parte, că gruprea roş-albaştră depinde de anumiţi jucători. Iar dacă unul dintre ei nu este prezent pe teren, atunci aceasta are de suferit enorm. Mai mult de atât, disputa cu ilfovenii a demonstrat în proporţie mare că puţinele transferuri care au fost contabilizate în pauza competiţională sunt unele de umplutură, ci nicidecum unele pentru a aduce un plus de valoare în angrenajul lui Croitoru. Alte lucruri importante care trebuie să dea de gândit mult conducătorilor, antrenorilor şi jucătorilor de lângă Turn, după acest meci, sunt pierderea fotoliului de lider în serie şi înregistrarea unei înfrângeri de neiertat în faţa principalei contracandidate la promovare. D

acă în cel mai scurt nu vor fi rezolvate deficienţele legate de echipă, atunci Chindia ar putea rata o nouă promovare, iar CS Afumaţi să preia modelul Fortuna Câmpina, din campionatul precedent!

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*