Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Promovarea în Liga a 2-a, sărbătorită la înălţime pe „Eugen Popescu”

FOTBAL: Promovarea în Liga a 2-a, sărbătorită la înălţime pe „Eugen Popescu” 

chindia 2

Chindia Târgovişte a finalizat en-fanfare ultimul meci din Liga a 3-a. Într-o atmosferă de poveste, nou-promovată în eşalonul secund a obţinut o victorie la scor împotriva lui FC Podari (4-1), care a încheiat un an excepţional pentru fotbaliştii roş-albaştrii. La capătul categoricului succes cu oltenii, sărbătoarea a fost una la înălţime pe „Eugen Popescu”. Jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului au fost premiaţi de reprezentaţii Primăriei Târgovişte şi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru performanţele bifate în sezonul recent încheiat.

În aplauzele a peste 1.500 de suporteri, eroii de lângă Turnul Chindiei au primit din partea organizatorilor diplome şi trofee, aşa cum s-a observat şi în rândul echipelor de juniori ale clubului, înainte de startul meciului. Mai apoi, marea sărbătoare a promovării în „B” a fost continuată la un local din centrul oraşului până în zorile dimineţii.

După înfruntarea cu Podari, Chindia şi-a luat la revedere de la eşalonul al treilea, iar de sezonul viitor va juca în Liga a 2-a. La ultimul meci din campionat, formaţia dâmboviţeană şi-a adjudecat victoria în urma reuşitelor semnate de Popa (17, 63), C. Dinu (22-pen) şi Parghel (37), unde ultimul şi-a trecut în cont prima reuşită în echipamentul Chindiei. De partea cealaltă, singurul gol a fost marcat de Şerban, dintr-o lovitură de la 11 metri, în ultimul minut al primei reprize.

Împotriva oltenilor, antrenorul Nicu Croitoru a apelat la o formulă de echipă alcătuită din Gârlea – Pătru, Ispas (52 B. Matei), Vătavu, C. Dinu – Parghel (71 B. Dinu), Voinea (65 Penescu) – Dobre, Anton, Grigore (73 A. Ilie) – Popa. Alături de Chindia, în eşalonul secund au mai promovat Bucovina Pojorâta (C1), Dunărea Călăraşi (C2), UTA Bătrâna Doamnă (C4) şi FCM Baia Mare (C5).

Ionuţ Parghel

chindia 1

Adaugă un Comentariu

*