Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Radu Zegheru vrea la FCM Târgoviște

FOTBAL: Radu Zegheru vrea la FCM Târgoviște 

Foto: sportcampina.blogspot.ro

La amicalul dintre Chindia Târgoviște și Flacăra Moreni, am avut plăcerea să stau alături de Radu Zegheru, portarul nou promovatei în liga a 2-a, Fortuna Poiana Câmpina, vreme de câteva minute. Zegheru a fost dispus să răspundă, cu amabilitate, la cele mai neașteptate întrebări. Printre altele mi-a spus că este supărat pe conducătorii și antrenorii de la Fortuna.

„Vreau să plec de la Câmpina. Sunt condiții excelente acolo, dar nu m-am pus de comun acord cu mai multe probleme. Vreau să iau actele. M-au supărat. Nu vin la Chindia, mă duc la Zotic, la echipa de unde am plecat”, ne-a declarat Radu Zegheru.

În sezonul trecut, Zegheru (26 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători din C6. Ca să-i dea drumul de la echipă la Șotânga, oficialii prahoveni cer banii pe care i-au dat lui Zotic astă-vară. Radu Zegheru nu a însoțit echipa din Câmpina în cantonamentul de la Târlungeni, din perioada 1-15 august. Avea termen de gândire și să-și precizeze poziția până ieri, 4 august.

La Fortuna au venit în această vară: Iustin Popescu (Chindia) și Octavian Gârlan (Poli Timișoara) și arămas Teodor Stroiescu. S-a reîntors antrenorul Florin Stăncioiu (Eusebiu Tudor a plecat în Arabia Saudită), care va fi ajutat de Ștefan Hodoroba (secund), Cornel Cernea (cu portarii), Bogdan Aldea (preparator fizic). Se zvonește că Zegheru se duce la FCM Târgoviște ca antrenor-jucător.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*