Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Recoltă bogată pentru Gura Șuții în derby-ul cu Tărtășești

FOTBAL: Recoltă bogată pentru Gura Șuții în derby-ul cu Tărtășești 

gura sutii

Recolta Gura Șuții și-a arătat superioritatea în derby-ul campionatului județean cu Dentaș Tărtășești. În fața propriilor fani, echipa lui Victor Nicolae a fost net superioară adversarului, iar la finalul celor 90 de minute de joc a obținut o victorie la scor de neprezenatre (3-0). Golurile Recoltei în disputa cu Tărtășești au fost marcate de Moțoi, I. Radu și A. Stoica. Interesant a fost și faptul că partida dintre cele două formații a fost arbitrată de argeșeanul Iulian Călin, “fluieraș” de Liga I.

După succesul din etapa a 19-a Gura Șuții a urcat pe locul 2 în Liga a 4-a dâmbovițeană, cu 41 de puncte, aflându-se la două lungimi distanță în spatele liderul Gloria Cornești. Pe de altă parte, corneșteniiii au bifat și ei cea de-a 17 victorie stagională, trecând, în deplasare, de Atletic Fieni, cu 3-2, în urma reușitelor semnate de M. Matei, Nedelea și Mândru.

Cel mai categoric scor în această rundă a campionatului a fost obținut de FC Brezoaele, formație ce a depășit Unirea Ungureni, cu 7-1.

Liga a 4-a – Etapa a 19-a, Rezultate
Zăvoiu – Pierșinari 0-4
IL Caragiale – Dragomirești 2-1
Ghimpați – Petrolul Tgv 1-2
Brezoaele – Ungureni 7-1
Gura Șuții – Tărtășești 3-0
Fieni – Cornești 2-3
Mătăsaru – Moroeni 1-2
Pucioasa și Petrești au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*