Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Recolta Gura Șutii continuă să domine în Liga a 4-a

FOTBAL: Recolta Gura Șutii continuă să domine în Liga a 4-a 

gura sutii

Recolta Gura Șuții a făcut o nouă victimă în campionatul județean! Liderul Ligii a 4-a și-a respectat blazonul și a trecut la scor de Progresul Mătăsaru. Pe teren propriu, echipa lui Constantin “Titel” Dinu s-a impus cu un categoric 7-0, în urma golurilor marcate de Ionuț Radu (4) și de Moțoi (3). În ceea ce-l privește pe Radu, acesta a urcat pe locul 2 în topul golgeterilor, după Marian Matei (Gloria Cornești), cu 27 de goluri marcate.

Un alt scor-fluviu în etapa a 26-a a campionatului a fost obținut de Gloria Cornești, ocupanta locului secund. Trupa lui Nelu Radu a trecut de CS Petrești, cu 11-0, după reușitele semnate de M. Matei (4), Nedelea (3), Dragnea (2), Calofir și I. Radu. Victorii normale au fost bifate și de Voința Pierșinari, Dentaș Tărtășești, Viitorul IL Caragiale și FC Brezoaele.

Mâine, de la ora 17:30, au loc optimile Cupei României – faza județeană. Iată tabloul celor opt meciuri: Colibași – Dragomirești, Bucșani – Cornești, Nucet – Gura Șuții, Tomșani – Zăvoiu, Aninoasa II – Moroeni, FCM Târgoviște – Gura Ocniței, Urziceanca – Ciocănești II și Tărtășești II – Gemenea.

Liga a 4-a – Etapa a 26-a – Rezultate
IL Caragiale – Zăvoiu 4-1
Brezoaele – Fieni 2-1
Gura Șuții – Mătăsaru 7-0
Ungureni – Pieșinari 1-4
Tărtășești – Pucioasa 4-0
Dragomirești – Moroeni 0-0
Cornești – Petrești 11-0
Ghimpați și Petrolul Tgv. Au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*