Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Remiză între… “lupi”

FOTBAL: Remiză între… “lupi” 

foto petrolul moreni

Flacăra Moreni a terminat nedecis meciul amical cu Petrolul Ploiești, liderul Ligii A din Prahova. Disputa dintre cele două formații a luat sfârșit cu scorul de 1-1, după ce ambele goluri s-au marcat într-un decurs de numai două minute! Pe stadionul “Tineretului” din Ploiești “lupii” prahoveni au marcat în minutul 55 prin V. Butufei, iar “lupii” morenari au înscris un minut mai târziu prin M. Plăcintă, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Antrenorul Gabriel Paraschiv a folosit împotriva Petrolului un “11” alcătuit din Halcu – Mocanu, Acasandrei, Timofte, Palamariu – Tocan, L. Plăcintă – Guță, Cârnaru, A. Negrea – A. Iliescu, iar în actul secund au mai intrat Curchi – Voinea, Preda, Pârvu, M. Plăcintă, B. Negrea, Tronaru, Drăgan, Dragomir, Iordan și Al. Costache.

Pentru retur, Flacăra ar putea să se întărească cu Augustin Voinea și Bogdan Dinu, jucători care au evoluat ultima dată la Chindia Târgoviște. Potrivit ultimelor informații din rândul grupării morenare, Voinea a ajuns sub comanda lui Paraschiv la începutul săptămânii, iar în meciul cu Petrolul a fost folosit în actul secund al întâlnirii.

Următorul amical al “lupilor” de pe Cricov va fi cel mai probabil, sâmbătă, pe teren propriu, în compania Recoltei Gura Șuții.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*