Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Remiză pentru Flacăra Moreni în ultima deplasare a campionatului

FOTBAL: Remiză pentru Flacăra Moreni în ultima deplasare a campionatului 

flacara moreni

Flacăra Moreni s-a aflat foarte aproape de a finaliza cu victorie ultima deplasare a campionatului. Echipa lui Gabriel Paraschiv a încheiat nedecis disputa cu ACS Șirineasa, 1-1, după ce vâlcenii au marcat golul egalizator în ultimele secvențe ale întâlnirii. “Lupii” morenari au deschis scorul cu oltenii în minutul 84, prin golgeterul Iliescu, iar cu doar câteva momente înainte de ultimul fluier al arbitrului, L. Săraru a restabilit situația pe tabela de marcaj, spre nemulțumirea dâmbovițenilor.

După un meci în care nici una dintre echipe nu s-a mulțumit cu un punct câștigat, Flacăra a căzut pe locul 4 în serie, iar Șirineasa continuă să rămână pe locul 13. Flacăra a mizat în partida cu Șirineasa pe un “11” alcătuit din Halcu – Acasandrei, Timofte, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Drăgan, Nedelcu, Tocan – Iliescu, iar în actul secund au mai intrat A. Negrea și Guță.

În ultima rundă a campionatului, Flacăra va evolua, pe teren propriu, în compania lui CS Mioveni II. Pe de altă parte, în etapa a 29-a a campionatului, FC Aninoasa a stat, iar Urban Titu, echipă retrogradată în campionatul județean, a câștigat la „masa verde” disputa cu FC Podari, formație retrasă din competiție, în a doua parte a stagiunii.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*