Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Remus Gâlmencea simte că Ionuţ Maican va marca la Valea Ursului

FOTBAL: Remus Gâlmencea simte că Ionuţ Maican va marca la Valea Ursului 

Ionuţ Maican, principalul golgeter al FC Aninoasa

Liga a 3-a începe să devină un vis tot mai realizabil pentru FC Aninoasa. Campioana Ligii a 4-a dâmboviţene se află foarte aproape de urcarea în eşalonul al treilea, după ce o obţinut o victorie importantă cu Unirea Bascov (2-1), în manşa tur a barajului de promovare. Chiar dacă ştie că al doilea duel cu argeşenii va fi unul infernal, conducerea tehnică a Aninoasei este încrezătoare că Moţoi et comp. vor contabiliza un rezultat pozitiv şi pe terenul adversarului.

Mai mult de atât, Remus Gâlmencea lasă de înţeles că în a doua partidă cu Unirea va ieşi la rampă şi Ionuţ Maican, principalul golgeter al echipei şi al campionatului. Tehnicianul Aninoasei are încredere în atacantul de 24 ani că va marca cel puţin o dată pe stadionul din Valea Ursului, după ce a avut foarte puţine realizări în prima dispută cu argeşenii.

Remus Gâlmencea

Remus Gâlmencea

„Vom face tot posibilul să promovăm. Suntem încrezători că din sezonul următor vom evolua la nivel naţional. Mergem la Bascov să obţinem un rezultat bun, dar să şi marcăm. Eu zic că în al doilea joc cu Unirea, Ionuţ Maican va fi principalul marcator al nostru. Am încredere în el că îşi va trece numele pe lista marcatorilor”, a precizat Remus Gâlmencea.

Pe de altă parte, preşedintele clubului din Aninoasa, Cristian Mitrea, a ţinut să precizeze ca va pune la dispoziţia suporterilor două-trei autobuze pentru deplasarea acestora la arena din Valea Ursului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*