Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 17, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Republicanii Chindiei, calificaţi la turneele semifinale

FOTBAL: Republicanii Chindiei, calificaţi la turneele semifinale 

chindia juniori b

Juniorii A şi B de la Chindia Târgovişte s-au prezentat la înălţime în sezonul actual. Ambele grupe de republicani de pe „Eugen Popescu” au reuşit calificări la turneele semifinale ale Campionatelor Naţionale, după ce s-au comportat foarte bine în întrecerile organizate de FRF.
Astfel, juniorii B, antrenaţi de Irinel Voicu, s-au calificat la turneul zonal de pe primul loc, iar juniorii A, pregătiţi de Costel Badea, de pe locul secund.

În ceea ce priveşte puştii lui Badea, aceştia au terminat en-fanfare ultima etapă a campionatului. Cum aveau nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul secund, aceştia au trecut la pas de CSŞ Turnu Măgurele. În disputa cu teleormănenii, din deplasare, roş-albaştrii au învins cu scorul de 6-2, în urma golurilor marcate de Nisipeanu (3), Ghenu, Vlad şi Stoica. În condiţiile existente cei mari juniori ai Chindiei şi-au asigurat calificarea la turneul zonal de pe poziţia a doua a clasamentului, după ce au terminat în spatele liderului, CS Mioveni, şi în faţa lui Atletic Bradu, ocupanta locului 3.

Echipa de juniori B a pătruns în faza următoare a campionatului din postura de ocupantă a primului loc. În seria a 3-a, trupa lui Irinel Voicu a acumulat 59 de puncte şi a luat faţa unor echipe mult mai puternice, precum Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari. Cum erau deja calificaţi la turneul semifinal, juniorii B au încheiat nedecis meciul cu CSŞ Turnu Măgurele (2-2), susţinut la sfârşitul săptămânii.

Obiectivele micilor fotbalişti de lângă Turnul Chindiei la turneele semifinale vor fi clasări cât mai bune.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*