Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii Chindiei, în aşteptarea turneului zonal

FOTBAL: Juniorii Chindiei, în aşteptarea turneului zonal 

chindia juniori B

Echipele de juniori A şi B ale Chindiei Târgovişte au parte de un sezon mai mult decât bun. Cu o etapă înainte de finalizarea sezonului regulat, grupele de juniori republicani şi-au asigurat în proporţie covârşitoare calificarea la turneul semifinal (zonal) al Campionatelor Naţionale. Prima formaţie care a reuşit accesul în noua fază a întrecerii este cea de juniori B, antrenată de Irinel Voicu. În seria a 3-a a competiţiei naţionale, micii jucători roş-albaştrii şi-au arătat din plin superioritatea, iar acest fapt îi va face să încheie prima fază a campionatului pe primul loc. Astfel, într-o grupă destul de echilibrată, Chindia a reuşit să ia faţa unor echipe mult mai puternice precum, Petrolul Ploieşti, FC Voluntari, LPS Viitorul Piteşti sau CS Mioveni. Înainte de susţinerea ultimului joc din sezonul regulat, cel cu CSŞ Turnu Măgurele, echipa lui Irinel Voicu se află pe primul loc în clasament, cu 58 de puncte acumulate, la opt lungimi distanţă ocupanta poziţiei secunde, Petrolul Ploieşti.

Juniorii A mai au un hop de trecut

Grupa de juniori A, pregătită de Constantin Badea, a reuşit şi ea accesul în mare parte la turneul zonal. Dar pentru a fi 100% calificată în noua etapă a întrecerii, aceasta trebuie să câştige meciul cu CSŞ Turnu Măgurele, din runda finală a sezonului regulat. O victorie obţinută pe terenul teleormănenilor duce Chindia să încheie prima fază a campionatului pe locul 2 în clasament, în dauna urmăritoarei Atletic Bradu şi în spatele lui CS Mioveni. Într-o măsură destul de mare, elevii lui Badea şi-au securizat poziţia secundă în seria a 3-a, după finalizarea rundei a 25-a, când au învins pe FC Voluntari, cu scorul de 4-0, în urma golurilor marcate de Nisipeanu (3) şi Ghinea. După succesul cu Voluntari, conducerea tehnică a echipei a lăsat de înţeles că formaţia de juniori A mai are un hop de depăşit pentru a accede la turneul semifinal.

chindia juniori A

„Victoria cu FC Voluntari ne-a asigurat într-o mare măsură accesul în faza zonală. Pentru a fi siguri de calificarea în noua etapă a campionatului trebuie să batem şi la Turnu Măgurele. Dacă vom învinge şi echipa din Teleorman, atunci putem spune că am ajuns să ne îndeplinim cu brio acest obiectiv. Dacă va fi să ne calificăm la turneul zonal este numai meritul copiilor”, ne-a declarat Constantin Badea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*