Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Rică Neaga nu mai este antrenor la Urban Titu

FOTBAL: Rică Neaga nu mai este antrenor la Urban Titu 

rica neaga 1

Urban Titu şi antrenorul Adrian Neaga au decis, astăzi, încheierea raporturilor contractuale de comun acord. Rică Neaga a fost cooptat în proiectul Urbanului în vară, iar cu el pe banca tehnică, echipa din Titu a terminat prima parte a campionatului pe locul 5, după ce s-au înregistrat şase victorii, trei rezultate de egalitate şi patru înfrângeri. De asemenea, în Cupa României, fostul campion al României a bifat cu gruparea dâmboviţeană o victorie şi un eşec.

„Mulţumesc celor din Titu că mi-au oferit şansa să antrenez după ce plecasem de la Atletic Bradu. Mulţumesc tuturor jucătorilor care au fost mereu alături de mine şi au demonstrat că sunt adevărate caractere. Aş vrea ca şi după plecarea mea, aici să se continue munca începută de mine în vară. Doresc băieţilor să aibă parte de cele mai bune evoluţii în continuare, iar Urbanului să atingă rezultate la fel de bune precum în tur, aşa cum s-a înregistrat cu mine. Urez Urbanului multă baftă în retur şi să ajungă la performanţele dorite”, a spus Neaga, la despărţirea de Urban.

De asemenea, Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal şi bun prieten cu tehnicianul, a declarat că hotărârea a fost numai a lui Rică Neaga.

„Cu părere de rău anunţ despărţirea de Rică Neaga. Hotărârea a fost numai a lui. El va rămâne în continuare pentru mine un bun prieten. Îi mulţumesc din suflet pentru tot ce a făcut la Titu, în turul campionatului. De asemeneaa, toţi microbiştii din oraş îi mulţumesc pentru lucrurile bune făcute la echipă. Este unul dintre tinerii antrenori din România care va confirma în scurt timp. Îi doresc mult succes în carieră şi rezultate pe măsură la echipele pe care le va antrena”.

Plecarea lui Rică Neaga de la Titu l-a determinat şi pe secundul Remus Bărbărie să părăsească echipa dâmboviţeană. ACS Urban ţine să mulţumească ambilor antrenori pentru aportul deosebit şi performanţele realizate în prima parte a campionatului şi le doreşte mult succes în continuare. Urban Titu va face cunoscut numele noului antrenor în decursul zilei de mâine.

Ionuţ Parghel

rica neaga - remus barbarie

Adaugă un Comentariu

*