Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: S-a ales praful de clubul lui Ghiorghi Zotic!

FOTBAL: S-a ales praful de clubul lui Ghiorghi Zotic! 

ghiorghi zotic

Fotbalul a intrat în moarte clinică la Şotânga! Clubul FCM Târgovişte a devenit o umbră a anilor trecuţi şi a părăsit într-o perioadă scurtă de timp harta fotbalului românesc. Lipsa resurselor financiare şi problemele de sănătate ale finanţatorului Ghiorghi Zotic au dus Municipalul să-şi restrângă continuu activitatea fotbalistică. După ce în vară a renunţat la echipa de seniori, Zotic a decis ca în prima săptămână din septembrie să încheie socotelile şi cu echipele de juniori D şi E, antrenate de Alexandru Filip. Ambele au fost retrase din competiţii, înainte ca acestea să susţină vreun joc oficial. Greutăţile care s-au instalat la clubul din Şotânga au fost recunoscute într-o oarecare măsură şi de omul de afaceri din comuna dâmboviţeană.

„Anumite probleme ne-au împins să renunţăm la grupele de juniori D şi E. După ce am retras echipele din competiţii, copiii au fost direcţionaţi la cluburi din Târgovişte, astfel încât ei să nu rămână pe drumuri. În continuare vom pune accentul pe juniorii A care evoluează la nivel naţional. Când întâmpini probleme cu sănătatea, este greu să te mai gândeşti la altceva. Poate o să revin vreodată în fotbalul mare”, ne-a mărturisit Ghiorghi Zotic.

În momentul de faţă, nici formaţia de juniori A a Municipalului nu o duce prea bine. Antrenată de Haralambie Becheanu, aceasta a înregistrat în primele două etape ale campionatului tot atâtea înfrângeri, după ce a jucat cu CS Sport Team Bucureşti (0-15) şi Braşovia Braşov (1-2). În runda a treia a întrecerii, gruparea din Şotânga a stat, iar runda viitoare va da peste CS Baloteşti, ocupanta locului 6 din seria a 3-a dedicată juniorilor A.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*