Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: S-a făcut „feroviar”! Alexandru Ştefănescu s-a înţeles cu Rapid

FOTBAL: S-a făcut „feroviar”! Alexandru Ştefănescu s-a înţeles cu Rapid 

stefanescu

Alexandru Ştefănescu, fostul jucător al lui Urban Titu, şi-a găsit un nou angajament, începând din această săptămână. Apărătorul central teleormănean va îmbrăca în noul sezon tricoul lui Rapid Bucureşti, după ce a ajuns la un acord cu oficialii divizionarei B din Capitală. Tânărul fundaş va semna contractul cu „giuleştenii” în cel mai scurt, iar durata acestuia se va întinde pe o perioadă de un an.

„În mare parte, pot spune că sunt jucătorul Rapidului. A rămas ca în zilele următoare să semnez înţelegerea contractuală, deoarece conducătorii clubului sunt în vacanţă. Sper să am parte de cele mai bune evoluţii la noua echipă şi să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, ne-a precizat Ştefănescu.

În ultimul sezon al Ligii a 3-a, Urban Titu şi fotbalistul teleormănean au încheiat raporturile contractuale cu trei etape înainte de finalizarea campionatului. Apărătorul de 22 ani a evoluat pentru Titu în 21 de meciuri şi a bifat nu mai puţin de 1.846 de minute pe teren. Până să joace la Urban, Ştefănescu a mai evoluat la Şcoala Euro-Africa, Gloria Buzău, Chindia Târgovişte şi Atletic Bradu.

Un alt fost component al lui Urban Titu care a ajuns în această vară la o echipă din Capitală este Laurenţiu Corbu, jucător care s-a transferat la Dinamo Bucureşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*