Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: S-a râs de PAS Pucioasa! Urban Titu, victorie la scor în ultimul test de verificare

FOTBAL: S-a râs de PAS Pucioasa! Urban Titu, victorie la scor în ultimul test de verificare 

IMG_0077

Urban Titu a finalizat în forță meciurile de pregătire. Divizionara C din sudul județului a făcut o demonstrație de forță și a învins pe PAS Pucioasa cu un neverosimil 10-0. Pe “Orășenesc”, Titu s-a râs total de componenta Ligii a 4-a, marcând la aproape fiecare acțiune avută la poarta adversă. Eliminată din Cupa României, de CS Păulești, la mijlocul acestei săptămâni, Urban s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe Pucioasa, echipă ce are ca obiectiv scăparea de la retrogradare în noul campionat județean.

În ultimul test de verificare, marcatorii echipei antrenate de Gheorghe Becheanu și Marinică Ionică au fost Truță (2), Ionică (3), Bărcănescu, Manole, Sima, Ștefan și Andro. Împotriva Pucioasei, Urbanul a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Drăgușin – Sima, Vlad, Negulescu, Lupu – Iancu, Ștefan, Bărcănescu, Manole – Andro, Truță, iar în repriza a doua au mai intrat Popa – Stere, Ionică și G. Ion.

Până la debutul în campionat, Titu încearcă să-l achiziționeze și pe piteșteanul Iancu, ce a evoluat ultima dată la FC Argeș, formație retrasă din Liga a 3-a. În schimb, cu o săptămână înainte de startul campionatului, gruparea din sudul județului a fost părăsită de Oprea (Voința Crevedia) și Săveanu (Rapid București), jucători care au dat înapoi din cauza situației financiare neconcludente de pe “Orășenesc”.

Peste o săptămână, în runda inaugurală a Ligii a 3-a, Titu va înfrunta pe Sporting Roșiori în deplasare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*