Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 21, 2018
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » FOTBAL: S-a greșit nepermis în defensivă! Chindia Târgoviște – Metaloglobus București 1-2 (0-1)

FOTBAL: S-a greșit nepermis în defensivă! Chindia Târgoviște – Metaloglobus București 1-2 (0-1) 

Foto: sportdambovitean.ro

Au marcat: Anton (83)/Potecea (41 și 57)
Au arbitrat: Ionuț Iugulescu-Petruța Iugulescu, Gabi Catană (toți din Târgoviște)
Meciul s-a disputat pe stadionul Eugen Popescu. Spectatori aproape 200.

Chindia: Cristică (46-Omuț)-Pătru, Vătavu, Ispas, (46-B.Dinu), C.Dinu-Dobre (57-Săndulescu), Voinea, Grigore (59-Lădaru), Anton-Cherchez, Popa (57-Roman)
Antrenor: Nicu Croitoru

Metaloglobus: Nedelcu-Fulea, Dăescu, Ștefan, Anghelini-Robu, Cardaș, Rotaru, Stângă-Ghenovici-Potecea. Au mai jucat: Drăgan, Iordache, Avram, Mitroi, Daey Filip.
Antrenor Leo Strizu

După patru victorii, „lăncierii” târgovișteni au pierdut primul meci din această vară, chiar în propriul fief. Călăul echipei de lângă Turnul Chindiei a fost Metaloglobus București. Elevii lui Nici Croitoru au început în forță jocul, au presat și amenințat poarta lui Nedelcu. Când le era lumea mai dragă târgoviștenilor, Ispas (41) a greșit capital, atacantul Potecea a recuperat balonul, l-a driblat pe portarul Cristică și a marcat în poarta goală, 0-1.

Roș-albaștrii au revenit în atact, dar nu au bătut plasa echipei din capitală. După pauză, echipa din vechea Cetate de Scaun a jucat haotic, fără orizont. Vizitatorii s-au apărat cu exactitate și au apelat la contraatacuri tăioase. În min.57, o greșală a portarului Omuț a fost taxată de incisivul atacant bucureștean Potecea, care a punctat pentru 0-2. În ultima parte a meciului, Anton (83) a redus din handicap și a fixat scorul final, 1-2.

La Chindia a evoluat mijlocașul Lădaru de la Farul Constanța, fără să confirme. Următorul meci al echipei târgoviștene este programat sâmbătă, 10 august, în deplasare, cu SCM Argeș Pitești.

Alexandru Istrate

Alte articole:

Adaugă un Comentariu

*