Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 19, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: S-a veştejit liga a patra dâmboviţeană

FOTBAL: S-a veştejit liga a patra dâmboviţeană 

flacara moreni - FCM Targoviste

Dacă altădată în liga a 4-a dâmbovițeană erau mai multe echipe care au evoluat în Divizia C, Petrolul Târgoviște, Utchim Găești, Electrica Fieni, Metalul Mija, Unirea Răcari, acum majoritatea formațiilor sunt necunoscute pe plan național. Au o cotă bună Bradul Moroieni, Comerțul Brezoaiele, Recolta Gura-Șuții. Au un cuvânt de spus Voința Perșinari, Avântul Produlești, Voința Crevedia. Au promovat acum Progresul Mătăsaru, Comerțul Viișoara, Libertatea Urziceanca. Să tot joci cu ele.

Având vârsta de 92 de ani, Flacăra Moreni nu a putut să ocupe locul întâi și să se ducă la barajul pentru promovarea în liga a 3-a. Poate reuşea să facă pasul în acest eșalon. Avea toate atuurile să se ducă acolo…
Echipe care odinioară erau tari, Atletic (Cimentul) Fieni sau PAS Pucioasa au avut evoluții contradictorii. Apoi, AS Doicești a retrogradat. Se aude că Voința Pietroșița și Voința Tărtășești, din cauza problemelor financiare, s-ar retrage din competiție. Poate în această vară își vor reveni.

Oficialii de la echipe, suporterii şi iubitorii de fotbal nu mai vor în sezonul următor meciuri trucate, aranjamente, neprezentări, partide câștigate la masa verde, spețe judecate strâmb de Comisia de Disiplină, condusă de Vasile Stroe. Nu se mai vor arbitraje vicioase și observatori blânzi care parcă au cataractă. Vor fotbal atât la juniori, cât și la seniori.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*