Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Schimbare de antrenori la FC Aninoasa şi Urban Titu

FOTBAL: Schimbare de antrenori la FC Aninoasa şi Urban Titu 

Haralambie Becheanu - antrenor FC Aninoasa

Divizionarele C dâmboviţene, FC Aninoasa şi Urban Titu, au recurs la modificări neaşteptate în rândul conducerilor tehnice. Cu doar o zi înainte de startul campionatului, ambele formaţii şi-au schimbat aşa-zişii „antrenori” principali.

La Aninoasa, locul lui Marin Olteanu a fost ocupat de Haralambie Becheanu, tehnician care o preluase pe Urban Titu cu doar o săptămână în urmă. Plecarea lui Olteanu de la formaţia de lângă Târgovişte a survenit datorită unei incompatibilităţi, după ce el este şi observator la nivelul Ligii a 3-a.

În schimb, după despărţirea de Puiu Becheanu, la Titu a ajuns fratele acestuia, Gheorghe Becheanu. Acesta a parafat cu gruparea de pe „Orăşenesc” un contract ce se întinde pe un sezon. La ambele formaţii, cei doi fraţi vor sta pe bancă doar în timpul meciurilor oficiale, pentru că Remus Gâlmencea (FC Aninoasa) şi Vasile „Grecu” Constantin (Titu) – tehnicienii de drept, nu dispun de licenţa B de antrenor.

Atât, FC Aninoasa, cât şi Urban Titu vor debuta în campionat sâmbătă, de la ora 18:00. Prima echipă va înfrunta CS Vişina Nouă, pe teren propriu, iar a doua va întâlni Muscelul Câmpulung, în deplasare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*