Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Schimbare radicală pentru târgovişteni! Chindia, mutată în seria B2

FOTBAL: Schimbare radicală pentru târgovişteni! Chindia, mutată în seria B2 

chindia targoviste

Chindia Târgoviște va face parte în noul sezon al Ligii a 2-a din seria Vest (B2) și nu în cea de Est (B1), așa cum se stabilise inițial. Mutarea divizionarei B dâmbovițene în prima serie s-a luat în ultima ședință a Comitetului Executiv, din cadrul FRF, când s-a acceptat și dosarul de înscriere al lui FCM Dorohoi. În condițiile în care formația moldoveană a primit aviz pozitiv din partea forului național de fotbal, Chindia a fost plasată în seria vestică.

Cele două grupe ar putea suferi noi modificări, mâine, când expiră ultimul termen de înscriere al echipelor în campionat, dacă vreuna dintre echipe ia în calcul retragerea din competiție. Mai mult de atât, dacă vor abandona mai multe formații competiția, atunci este posibil să se facă doar o singură serie. În schimb, dacă nu se va mai ajunge la nici o modificare, atunci cele două serii vor avea în componență câte 14 echipe.

Pentru Chindia, faptul cert este că trecerea în seria B2 va fi mult mai costisitoare. Alături de Chindia, în seria vestică se mai află FC Brașov, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Reșița, Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeș, Șomii Pâncota, FC Bihor, UTA Bătrâna Doamnă și FCM Baia Mare.

După modificarea făcută în prima zi a săptămânii, seria B1 este alcătuită din Rapid București, Oțelul Galați, Ceahlăul Piatra Neamț, CS Balotești, ACS Berceni, Farul Constanța, Gloria Buzău, ACS Bacău, Rapid CFR Suceava, FCM Dorohoi, FC Clinceni (fostă Academica Pitești), Dacia Unirea Brăila, Bucovina Pojorâta și Dunărea Călărași.

Noul campionat al eșalonului secund va începe pe 29 august.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*