Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: SCM Piteşti, liderul din C3, ținut în șah de Flacăra Moreni!

FOTBAL: SCM Piteşti, liderul din C3, ținut în șah de Flacăra Moreni! 

flacara-moreni

Flacăra Moreni s-a aflat foarte aproape de a produce surpriza în etapa a patra a Ligii a 3-a. Gruparea de pe Cricov a fost la un pas de a da de pământ cu SCM Pitești, liderul din C3 și principala favorită din serie la promovare în Liga a 2-a.

Echipa lui Gabriel Paraschiv a încheiat printr-o remiză duelul cu piteștenii lui Nicolae Dică (1-1), după ce Negrea a deschis scorul pentru dâmbovițeni (81), iar Cotigă a restabilit egalitatea pe tabelă, cu doar două minute înainte de ultimul fluier.

Pe parcursul jocului, SCM a rămas în înferioritate numerică, după eliminarea lui Albu (45), iar în minutul 71, formația din “Trivale” a irosit un penalty prin David.

În meciul cu Pitești, Paraschiv a aruncat în luptă o formulă de echipă alcătuită din Halcu – Matei, Acasandrei, Pârvu, Tronaru (60 Palamariu) – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan, Rogojină (75 Nedelcu), Negrea – Iliescu (87 Ene).

În următorul joc din campionat, pe teren propriu, Flacăra va da piept cu FC Aninoasa, într-un duel 100% dâmbovițean. Tot în etapa a 4-a, în fața propriilor fani, sâmbătă (ora 17:00), Aninoasa va înfrunta pe Sporting Roșiori, iar Urban Titu va întâlni pe ACS Șirineasa.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*