Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Se reia „balul” Ligii a 3-a

FOTBAL: Se reia „balul” Ligii a 3-a 

fotbal

Liga a 3-a a fotbalului românesc porneşte din nou la drum. Începând de mâine (ora 15:00) se reia partea a doua campionatului, după o iarnă caldă pentru puţine dintre echipe şi altă friguroasă pentru majoritatea dintre competitoare. În seria C3, capul de afiş al primei etape din retur este reprezentat de derbi-ul dâmboviţean dintre Urban Titu şi Chindia Târgovişte. Cum orgoliile sunt mari în rândul ambelor tabere, la prima vedere, jocul se anunţă a fi unul aprig disputat, deoarece fiecare echipă ţinteşte să obţină cât mai multe puncte. În acest meci nici una dintre combatante nu-şi permite să facă paşi greşiţi, atâta timp cât obiectivele echipelor sunt destul de clare pentru ultima parte a campionatului: Titu menţinerea în apropierea podiumului, iar Chindia să promoveze în Liga a 2-a. Urbanul va porni în primul duel oficial din acest an de pe locul 5, iar Chindia de pe poziţia a doua. După încrâncenarea de mâine, rămâne de văzut cine s-a pregătit şi întărit mai bine în pauza dintre tur şi retur.

FCM Târgovişte luptă pentru evitarea retrogradării

FCM Târgovişte, a treia divizionară C dâmboviţeană, intră în „focuri” o zi mai târziu. Sâmbătă, de la ora 15:00, gruparea din Şotânga va evolua, în propriul fief, în faţa lui CS Podari. Cum formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic se află în zona „nisipurilor” mişcătoare (locul 11), aceasta este obligă să învingă echipa olteană (locul 13) , aşa cum a făcut-o şi în debutul campionatului.

Pe lângă meciurile în care sunt angrenate grupările dâmboviţene, prima etapă a returului din seria C3 mai programează următoarele meciuri: CS Afumaţi – CS DG Câmpulung Muscel, Atletic Bradu – Inter Clinceni, Argeşul Piteşti – Sporting Roşiori (toate trei se dispută mânie), CS Vişina Nouă – CS Ştefăneşti şi Concordia 2 Chiajna – Astra 2 (jocuri care au loc sâmbătă).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*