Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Selecţii pentru viitor la FC Aninoasa!

FOTBAL: Selecţii pentru viitor la FC Aninoasa! 

trial copii

FC Aninoasa începe o acţiune amplă de selecţie, în vederea descoperirii tinerilor talentaţi pentru completarea grupelor de copii şi juniori ale clubului. Mâine, între orele 14:00 – 18:00, la stadionul Aninoasa, vor avea loc mai multe trialuri pentru grupele de copii 2003-2004, 2005-2006 şi 2007-2008, unde vor fi testaţi toţi puştii din localitate şi din Săteni. Săptămâna viitoare selecţiile vor continua cu copiii din localităţile limitrofe. Cei care îi vor testa pe viitorii fotbalişti sunt Cristian Bălaşa şi Răzvan Toboşaru, antrenorii lui FC Aninoasa.

Aninoasa, victorie cu Atletic Bradu

FC Aninoasa continuă să arate foarte bine pe final de campionat. În penultima etapă a Ligii a 3-a, echipa lui Bălaşa a dat de pământ cu Atletic Bradu, aşa cum a făcut-o şi în urmă cu o etapă cu Urban Titu. Împotriva argeşenilor, dâmboviţenii s-au impus cu 2-0, în urma reuşitelor semnate de Moţoi şi Călinescu. Primul jucător a reuşit să deschidă scorul în secunda 17, când a înscris fără speranţe în poarta grupării din Bradu.

Într-o dispută controlată de la un capăt la altul de Aninoasa, Bălaşa a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Bărboiu – Rusu, Pahonţu, Coman, Diţă – Ştefan, Ghenu – Călinescu, Dinu, Neacşu – Moţoi, iar în actul secund au mai intrat Leotescu, Rosciugă, I. Maican şi A. Maican.

În ultima etapă a campionatului, dâmboviţenii vor da piept, pe teren propriu, cu Sporting Roşiori.

Ionuţ Parghel

fc aninoasa

Adaugă un Comentariu

*