Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Şeran nu mai vine la Chindia Târgovişte

FOTBAL: Şeran nu mai vine la Chindia Târgovişte 

Foto: Liga2.ro

Chindia a renunţat definitiv la achiziţionarea fundaşului Andrei Şeran. Fotbalistul târgoviştean nu va mai face parte din planurile lui Nicu Croitoru, după ce oficialii de lângă Turn n-au ajuns la un acord cu acesta, în dimineaţa zilei de astăzi. Discuţia purtată de fostul jucător al Energiei Khabarovsk (Rus) cu preşedintele Chindiei l-a împins pe primul să spună pas divizionarei C dâmboviţene.

„Şeran a renunţat la oferta noastră. Ne-a spus că nu mai vine la antrenamente”, a sunat foarte scurt răspunsul lui Marcel Ghergu.

Chiar dacă fundaşul nu a putut fi achiziţionat, Chindia nu-şi face probleme în ceea ce priveşte postul de apărător central, după ce îi are în lot pe Vătavu, Ispas şi B. Matei. Mai mult de atât, acea zonă a terenului poate fi acoperită foarte bine şi de Cornel Dinu. În condiţiile existente, singurele noutăţi din lotul Chindiei, în această iarnă, rămân A. Ilie şi B. Matei, ambii transferaţi de la Viitorul Axintele.

Roş-albaştrii, de astăzi în cantonament centralizat

Fotbaliştii de lângă Turn au intrat de astăzi în cantonament centralizat, la Campusul Universitar Valahia. În acest stagiu de pregătire centralizată vor sta până pe 7 februarie, iar antrenamentele le vor efectua pe stadioanele „Eugen Popescu” şi „Petrolul” din Târgovişte, dar şi la bazele sportive de la Aninoasa şi Răzvad.

Lotul Chindiei pentru acest cantonament este alcătuit din 23 de fotbalişti şi cuprinde următoarele nume: Cristică, Chiş – portari, Pătru, B. Dinu, Daia, Vătavu, Ispas, B. Matei, Cernea, C. Dinu, Voinea, Anton, Parghel, Penescu, Dobre, Grigore, Popa, Cherchez, A. Ilie, Nisipeanu, Papasimionidis, Dan şi Moruz – jucători de câmp. Conducerea tehnică a echipei a apreciat, în mare, că acesta va reprezenta lotul pe care Chindia mizează în retur.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*