Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Silviu Dumitrescu este noul antrenor al lui Urban Titu

FOTBAL: Silviu Dumitrescu este noul antrenor al lui Urban Titu 

silviu dumitrescu

Schimbare de antrenor la Urban Titu! Începând de astăzi, noul tehnician al divizionarei C dâmbovițene a devenit Silviu Dumitrescu. Reputatul antrenor l-a substituit la cârma echipei pe Gheorghe Becheanu. Înțelegerea dintre tehnician și oficialii clubului se întinde până la finalul sezonului, dar cu drept de prelungire din vară, dacă rezultatele echipei vor fi cele scontate.

Obiectivul lui Silviu Dumitrescu pe “Orășenesc” este salvarea Urbanului de la retrogradare. După trei etape scurse din returul campionatului, Titu se află pe ultimul loc în seria C3, cu 12 puncte strânse. Secundul lui Dumitrescu va fi Marinică Ionică. Ultima formație pe care a antrenat-o Dumitrescu a fost Chindia Târgoviște. Noul tehnician al Urbanului a participat cu FC Argeș în Cupa EUFA, la sfârșitul anilor ’90. De asemenea, tot de astăzi, noul vicepreședinte al clubului din sudul județului a devenit Florin Tuiu.

Meciul de debut al lui Dumitrescu pe banca Urbanului va fi la sfârșitul săptămânii, în deplasare, împotriva vâlcenilor de la ACS Șirineasa.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*