Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Start în noul campionat! Chindia luptă pentru toate punctele la Timişoara

FOTBAL: Start în noul campionat! Chindia luptă pentru toate punctele la Timişoara 

foto chindia

Chindia Târgovişte debutează, astăzi, în noul campionat al Ligii a 2-a. Echipa dâmboviţeană întâlneşte în runda inaugurală a competiţie pe ASU Poli Timişoara, grupare nou-promovată în eşalonul al treilea. Pentru târgovişteni, disputa cu bănăţenii are loc în deplasare, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, de la ora 11:00.

Chindia vizează în primul meci oficial al sezonului acumularea tuturor punctelor puse în joc. Chiar dacă Poli este o echipă necunoscută pentru elevii lui Nicu Croitoru, dâmboviţenii sunt încrezători că pot obţine victoria pe Bega.

„În această deplasare ne-am propus să jucăm cât mai bine, iar la final să ieşim învingători. Întâlnim o echipă necunoscută, dar suntem optimişti că putem cuceri toate punctele. Chindia este pregătită pentru noul campionat”, a precizat Marcel Ghergu, preşedintele clubului târgoviştean.

Fotbaliştii târgovişteni au plecat de joi spre Timişoara, iar ieri s-au antrenat pe arena din Turnu Severin. După retragerea lui FCM Baia Mare din campionat, programul Chindiei a suferit numeroase modificări în turul campionatului.

Echipa târgovişteană nu poate conta împotriva bănăţenilor pe serviciile portarului Bicher şi ale mijlocaşului Roşciugă. Cel mai probabil, în partida cu Timişoara, Nicu Croitoru va trimite în teren o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, L. Mihai, Honciu, Neagoe – Neguţ, Cherchez.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*