Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ştefan Covalschi, dorit din nou de Chindia Târgovişte!

FOTBAL: Ştefan Covalschi, dorit din nou de Chindia Târgovişte! 

covalschi

Morenarul Ştefan Covalschi (20 ani) ar putea fi achiziţionat de Chindia Târgovişte în această iarnă. Actualul fundaş stânga al celor de la Inter Olt Slatina a stârnit din nou interesul conducerii tehnice de lângă Turnul Chindiei. Jucătorul a mai fost dorit de divizionara B dâmboviţeană şi în vara trecută, dar totul a picat din cauza salariului mare cerut de fotbalist.

Cum partea secundă a stagiunii se anunţă una infernală în seria B2, oficialii clubului târgoviştean sunt decişi să facă toate demersurile pentru a-l transfera pe apărător. Covalaschi a fost monitorizat de antrenorii Chindiei încă din toamnă. Nicu Croitoru şi Vasile Bârdeş l-au urmărit pe jucător cu mare atenţie în disputa dintre Urban Titu şi Inter Olt. În acea partidă, antrenorul Dan Oprescu a apelat la serviciile dâmboviţeanului în ultimele 25 de minute ale întâlnirii.

Covaschi a fost curtat iarna precedentă şi de Dinamo Bucureşti. Jucătorul a făcut junioratul la CSM Flacăra Moreni, sub comanda lui Mircea Petrescu, şi a fost unul dintre componenţii loturilor naţionale U17, U18 şi U19 ale României.

Un alt fotbalist pe care Chindia îl mai doreşte în lot în pauza competiţională este Georgian Honciu, jucător ce a evoluat ultima dată la CS Mioveni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*