Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL-TENIS: Pro Activ Târgovişte a câştigat din nou Openul Cupei României

FOTBAL-TENIS: Pro Activ Târgovişte a câştigat din nou Openul Cupei României 

pro activ

Pro Activ Târgovişte a devenit la Mamaia, la sfârşitul săptămânii trecute, câştigătoarea Openului Cupei României la fotbal-tenis. Gruparea dâmboviţeană şi-a adjudecat trofeul pentru al treilea an consecutiv, după ce a fost de neoprit la baza sportivă „Caraiman”. Pro Activ şi-a adjudecat întrecerea după ce a obţinut numai victorii pe linie (toate cu 2-0) şi a trecut pe rând, de Athletic Slatina, Gomboş Târgu Mureş şi o echipă din Vaslui.

Pentru această competiţie, lotul echipei târgoviştene a fost mărit şi i-a cuprins, pe lângă Lorin Petrescu, Florin Purice, Răzvan Păuna, Dragoş Bizdrigheanu şi Mirel Fleancu, pe Sorin Didă şi Irinel Voicu.

Tot în week-end-ul trecut, formaţia dâmboviţeană s-a clasat pe locul 2 în Cupa României, ediţia 2016, după Athletic Slatina. În disputa din finală cu oltenii, târgoviştenii s-au înclinat cu 1-2. În schimb, în semifinale, Pro Activ s-a impus cu 2-1 în faţa lui Gomboş Târgu Mureş, iar în faza grupelor a trecut cu 3-0 de Chimia Râmnicu Vâlcea, Viitorul Alexandria şi o formaţie din Eforie Nord. Târgoviştea pierde Cupa după ce în ultimii doi ani a cucerit-o de fiecare dată.

În ultimele trei etape ale campionatului, Pro Activ va mai evolua la Slatina (iulie), Ploieşti (august) şi pe teren propriu (septembrie). În actualul campionat, gruparea târgovişteană ocupă locul 2, după Athletic Slatina.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*