Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Transfer de senzaţie! Andrei Mărgăritescu a devenit jucătorul lui Urban Titu

FOTBAL: Transfer de senzaţie! Andrei Mărgăritescu a devenit jucătorul lui Urban Titu 

andrei margaritescu

Divizionara C dâmboviţeană a reuşit să-şi asigure, în această seară, serviciile lui Andrei Mărgăritescu (34 ani), de la colega de serie, Atletic Bradu. Cel alintat de prieteni „China” este un fotbalist ce a adunat sute de prezenţe în Liga I, a bifat câteva selecţii la echipa naţională a României şi a evolut timp de un sezon, în străinătate, la gruparea rusă Terek Grozîi.

Fotbalistul originar din Piteşti evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, iar în lunga carieră sportivă a trecut pe la echipe precum Rapid Bucureşti, Tractorul Braşov, Olimpia Satu Mare, Unirea Focşani, Dinamo Bucureşti, CS Mioveni şi Atletic Bradu. De asemenea, sub „tricolor” Mărgăritescu a bifat trei prezenţe, iar la formaţia rusă, Terek Groznîi (2008-2009) a evoluat în 33 de meciuri.

Prezentarea oficială a noului fotbalist de la Urban are loc mâine, în Sala de Consiliul a Primăriei Titu, de la ora 9:30, iar alături de acesta se vor afla antrenorul echipei – Adrian Neaga, primarul oraşului Titu – Traian Nicolae şi viceprimarul oraşului Titu – Vlad Oprea. Imediat, după prezentare, Mărgăritescu va merge la stadionul „Orăşenesc”, pentru a susţine primul antrenament alături de componenţii Urbanului.

 

 

Adaugă un Comentariu

*