Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: A treia victorie consecutivă! Chindia Târgoviște-CN Dinicu Golescu Câmpulung 1-0

FOTBAL: A treia victorie consecutivă! Chindia Târgoviște-CN Dinicu Golescu Câmpulung 1-0 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

Pe o arenă golașă ca un vapor mare naufragiat, Chindia a reușit să lege a treia victorie consecutivă. Nu i-a fost deloc ușor. A jucat modest și a avut multe emoții. A întâlnit o echipă incomodă din care au lipsit atacanții Jenaru și Mazarache precum și mijlocașul Toader, iar portarul Tănase a fost doar rezervă. Echipa din Câmpulung era neînvinsă de 9 nouă etape.

”Lăncierii” târgovișteni au început curajos partida. Și-au instalat încet-încet tabăra în jumătatea adversă. Apoi, Dobre, Anton, Grigore și Popa au călcat apăsat în aproprierea careului din fața portarului Moise. Insistența roș-albaștrilor a dat roade în min.11, când o acțiune pornită de la Dobre, continuată de Pătru a fost finalizată de Anton, 1-0.

Chindia rămâne în atac, dar Popa și Anton (14) și Pătru (17) au irosit șansele de a scutura plas aporții lui Moise. În min.22, după o greșală a lui Grigore, Andrei, cu un șut de la 22m, îl întinde serios pe portarul Cristică.

La poarta cealaltă, Voinea îl încearcă pe Moise cu un șut de la distannță. Chindia slăbește ritmul. Vizitatorii parcă sunt invitați să domine. După o centrare, Anghelina l-a întrebunțat serios pe Cristică, care s-a întins ca un resort și a respins balonul în corner.

După pauză, oaspeții sunt mai ofensivi. Intrările în teren a lui Mălăncioiu și Mahu au pus probleme apărării echipei locale. Pe contre, Popa (55) și Ispas (62-corner Anton) îi dau palpitații lui Moise. Băieții lui Alecsandru Popovici urcă curajos în terenul Chindiei. Zaharia (74) din poziție bună a șutat peste poartă. Apoi, Băduleanu (87) de la 10 metri a șutat la firul ierbii, dar Cristică a intervenit salvator. A fost o ocazie imensă a oaspeților de a egala.

Târgoviștenii nu pot risipi apatia și termină meciul în defensivă. Pe final de partidă nu au avut suflu. Li s-a împuținat oxigenul în plămâni. Au apărut și cârceii. Dar, o victorie e o victorie și trebuie apreciată, mai ales că trupa din vechea Cetate de Scaun e la un punct de locul întâi.

Stadionul Eugen Popescu, teren bun, timp frumos, spectatori 150.
A marcat Anton (min.11)
Au arbitrat: Adrian Coștreie 6 (Buftea)-Razvan Tudor 7 (Craiova), Romana Bunget 7 (Târg-Jiu)
Observatori FRF: Viorel Voicu (Slatina), Mircea Băcescu (Brașov).
Cartonașe galbene: Penescu/Chira, Anghelina, Vaciu

Chindia: Cristică 7-Pătru 7 (cpt), Ispas 6,5, Vătavu 6,C. Dinu 6,5-Dobre 6,5 (88-Parghel), Voinea 6, Anton 6,5 (81-Săndulescu 5), Penescu 6, Grigore 6 (46-Cernea 6)-Popa 5,5 (68-Roman 5).
Rezerve neutilizate: Chiș-Daia, B. Dinu.
Antrenor: Nicu Croitoru.

CN Dinicu Golescu: Moise 6,5-Leca 6,5, Vaciu 6,5 (cpt), Burnea 6, Buduleanu 7-Andrei 6 (46-Mahu 6,5), Mihăilescu 6 (57-Lulea-6), Zaharia 5,5, Chira 5 (77-Heroiu 6,5), Miloși 6 (46-Mălăncioiu 5-5)-Anghelina 5.
Rezerve neutilizate: Tănase-Dulgheru, Oancea.
Antrenor: Alecsandru Popovici.

Jucătorul meciului: Dragoș Pătru.

A consemnat, Alexandru Istrate

 

 

Adaugă un Comentariu

*